До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ексклюзив: як пройшла церемонія одруження Анни Андрес

2020 й рік точно увійде в історію як один з найнепередбачуваніших — хтось скасував довгоочікувану подорож, хтось уперше почав працювати з дому, а комусь навіть довелося перенести давно заплановане весілля. Однак життя триває, а бажання бути щасливими та здійснювати свої мрії не може зупинити жодна пандемія. Саме з таким настроєм камерну церемонію на Лазуровому узбережжі влаштувала українська модель і ювелірна дизайнерка Анна Андрес і її коханий Давид Барокас, французький підприємець у сфері нерухомості й готельно-ресторанної індустрії. Vogue UA першим дізнався всі подробиці.

Свадьба Анны Андрес на Лазурном побережье

"Влаштувати весільну церемонію ми планували в першій декаді травня на півдні Франції, а готуватися до неї почали ще торік у грудні, — згадує Анна Андрес. — Однак обставини виявилися сильнішими й довелося скоригувати дату й формат урочистості, але вони все одно не завадили нам дати обітницю любові й вірності".

Реклама
Свадьба Анны Андрес на Лазурном побережье

Офіційна церемонія одруження відбулася в Каннах. Її провів особисто мер міста Давид Ліснар, що змусило ще більше хвилюватися молодят.

Свадьба Анны Андрес на Лазурном побережье

Святкувати таку важливу подію пара вирушила в п’ятизірковий готель Hôtel Du Cap-Eden-Roc у вузькому сімейному колі. "Велике й галасливе весілля ми відсвяткуємо наступного року, щоб з усього світу змогли приїхати наші численні друзі й, звісно ж, родина. Нині вибрали камерний формат у вигляді ланчу, який для нас готував французький шеф Ерік Фрешон, володар трьох зірок Мішлен. Для мене Hôtel Du Cap Eden Roc — це дуже автентичне місце, одне з найулюбленіших на узбережжі, а з вікон його ресторану відкривається просто фантастичний краєвид".

Свадьба Анны Андрес на Лазурном побережье

Від будь-якого спеціального декору й тематичного оформлення наречена вирішила відмовитися. За словами Андрес, для великого весілля вони придумають щось цікаве, а тут хотілося зберегти атмосферу затишку й тепла. Тому головними на столі стали квіти, які замовили в однієї з ключових флористичних компаній на узбережжі — Roni Fleurs.

Вирішила наречена відмовитися поки й від розкішної пишної сукні, яку спеціально для неї створювали в майстернях Elie Saab. На розпис вона з’явилася в досить стриманому й строгому вбранні від ще одного кутюрного бренду — Gyunel Couture, а палець Анни прикрашала обручка Edouard Nahum, оформлена по всьому периметру жовтими діамантами обгранкування princess.

Анна Андрес с мужем Давидом

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.