Секрети образу Амаль Клуні на Венеційському кінофестивалі

Фото: @dimitrishair

Амаль Клуні з'явилася на Венеційському кінофестивалі в образі, що втілював всі італійські коди краси

Венеційський кінофестиваль подарував нам безліч образів краси та нагадав про італійський гламур старої школи зразку 1932 року. Поява Амаль Клуні на червоній доріжці на заході Cartier в межах Фестивалю (Амаль була в місті під час прем’єри фільму свого чоловіка Джорджа Клуні "Вовки") не стала винятком.

За зачіску та макіяж Амаль Клуні відповідав стиліст Дімітріс Джаннетос, який поділився всіма подробицями ексклюзивно з британським Vogue.

Instagram: @dimitrishair

"Ми хотіли створити класичний італійський образ, — каже Джаннетос. — Я не міг і бажати кращого джерела натхнення, ніж Софі Лорен. Об’ємне укладання та мерехтливий бронзовий макіяж виявились ідеальними".

Підготовка почалася ще до того, як Клуні опинилася на острові Лідо: "Я надав волоссю Амаль чарівних карамельних відблисків за допомогою L'Oreal Paris Le Color Gloss відтінку Honey Blonde". Після цього він застосував сироватку для волосся Garnier Fructis Hair Filler Serum, щоб волосся Амаль залишалося блискучим і наповненим.

Instagram: @dimitrishair

Щодо макіяжу, Джаннетос вирішив, що єдиний бренд косметики, який гідний скласти пару зачісці Амаль, — це Charlotte Tilburry. Бронзові тіні та ультрадовгі вії створювали образ, і Джаннетос використав кілька шарів туші Charlotte Tilbury Exagger-eyes Volumizing and Curling Mascara. Макіяж доповнений помадою Hot Lips у відтінку Super Cindy (ода ще одній іконі, Сінді Кроуфорд), і сукнею від американського дизайнера Bach Mai. Як кажуть італійці, bellissimo.

Текст: Margaux Anbouba
За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE