Наймодніші стрижки майбутньої весни

HAIR
3 жовтня 2018

У Парижі закінчився Тиждень моди сезону весна-літо 2019. Ми вже знаємо, що в моду повертається гривка. Є і стрижки, які обіцяють стати найпопулярнішими. Хороша новина: є довжина на будь-який смак.

imageGivenchy
Їжачок

Стрижка, яка втілює свободу, андрогінність, фемінізм, прагнення до мультигендерної рівності, – короткий їжачок. Тим, хто повернула зачіску на подіуми в попередніх сезонах, стала Адвоа Абоа. Цього сезону так побрилась модель Дрі Гемінгвей.

Дрі Гемінгвей на показі Sonia Rykiel

Ще одна модель, яка змінила стрижку на ультракороткий їжачок, – 18-річна Ніккі Тіссен. Своє перевтілення дівчина довірила людині, якій вертикальним злетом своєї кар'єри зобов'язані багато моделей, – Гвідо Палау.

Ніккі Тіссен на шоу Valentino

Більше сміливих стрижок – в галереї:

Коротко і ясно

Стрижки, що відкривають лоб, шию, вилиці, стали популярними знову. З такою на подіуми тріумфально повернулася Стелла Теннант, з такою на шоу Dolce & Gabbana з'явилася Мей Маск.

Стелла Теннант на шоу Salvatore Ferragamo

Змінила стрижку прямо в розпалі Тижнів моди топ-модель Еді Кемпбелл. Не треба, напевно, говорити ім'я автора її нової зухвалої зачіски? – Все вірно, знову Гвідо.

@ediebcampbell

Коротко стрижені моделі пройшлися по подіумах Stella McCartney, Ports 1961 Saint Laurent і багатьох інших. Набираємося сміливості перед рішучими діями.

Варіації на тему боб

Боб впевнено тримає модні позиції. Стрижка відкриває нескінченні можливості для стилізації. Волосся можна носити зачесаним назад, робити вологу укладку, збирати його в пучок, випрямляти або укладати ламаними завитками. Особливо ефектний вигляд має кольоровий боб – як у Ані Рубік на шоу Saint Laurent.

Instagram: @vogueua_beauty

Популярне на VOGUE