Зачіски з 90-х, які сьогодні знов актуальні

Дев’яності — десятиліття, що постійно повертається на модні радари в тому чи іншому вигляді. Цього сезону дівчата згадують зачіски, які наші мами робили тридцять років тому, а ми їх тепер успішно інтерпретуємо. Найпопулярніші укладки того часу, які заслуговують сьогодні на увагу, — у нашому матеріалі.

image

Гладке волосся

Гладке волосся з прямим проділом посередині — одна з найпопулярніших зачісок 1990-х. Саме таку укладку носила Рейчел із "Друзів", зі світлинами якої дівчата в усьому світі приходили до своїх перукарів.

Хвіст-мальвінка

Хвіст-мальвінка збирається тільки з верхньої частини волосся, а знизу воно залишається розпущеним. У 1990-х любили цей кокетливий образ дівчата різного віку, зокрема й Кім Кардаш’ян. Сьогодні він має особливо ефектний вигляд на волоссі з градієнтним фарбуванням, коли світліші кінці волосся розсипаються на плечах.

Вічна класика

Деякі дівчата в 1990-х нерідко захоплювалися класикою. Згадати хоча б Мадонну, яка на початку дев’яностих не зраджувала укладку в дусі Мерилін Монро та інших зірок золотої ери Голлівуду.

Шпильки

Дев’яності — неймовірно різноманітне десятиліття. На модній арені сусідили водночас мінімалізм, барокова пишність Versace та шпильки. Останні якраз тріумфально повернулися через тридцять років.

Пристрасні кучері

Хто з нас у дитинстві не любив залишати кучері біля скронь, збираючи інше волосся в тугий хвіст. Час згадати цей прийом, який найкраще засвідчує, наскільки циклічна мода сьогодні. Спробуйте поєднати їх із великими сережками, як це робить Гелена Бордон.

За матеріалами vogue.com.mx

Популярне на VOGUE