5 стрижок, від яких у захваті скандинавські модниці

Коли йдеться про стиль та зачіски, скандинави завжди в лідерах. Незалежно від кольору волосся, форми стрижки, одягу чи аксесуарів, найкрутіші скандинавські модниці завжди встановлюють тренди, тому ось шість стрижок, які в моді просто зараз

1. Чубчик метелик

Чубчик, що нагадує крила метелика, гарно обрамляє обличчя й ідеальний для створення ілюзії гіпероб'єму та форми.

2. Малет

Північноєвропейські модниці не знають сумнівів і легко приміряють навіть найсміливіші стрижки. Малет – стрижка, про яку можна прочитати тут, – сезонний вибір скандинавських жінок. Гострий і андрогінний, малет не для всіх, але ті, хто наважиться спробувати, отримають авантюрний і дуже крутий образ.

3. Волосся як з картин Ботічеллі

Стильні скандинавські дівчата знають, як зберегти блиск і здоров'я волосся – просто подивіться на приклади Емілі Сіндлев і Ханни Шенберг. Вони обидві зробили довге кучеряве волосся своїм фірмовим стилем. Їхні довгі кучері – як з полотен Ботічеллі.

4. Безладний боб

Боб – найпопулярніша стрижка у світі, і скандинави бездоганно стилізують його, щоб отримати чудовий образ. Вільні хвилі спереду та скуйовджений ефект – ключ до невимушеного крутого образу.

5. Довгий чубчик

Восени чубчик стає особливо популярним всюди, але в країнах Скандинавії – особливо. Його часто поєднують з довгим волоссям. Скандинавські дівчата, зокрема Жанетт Медсен, засновниця копенгагенського модного бренду Rotate, обирають чубчик у стилі Джейн Біркін. Він має рухливість і структуру, водночас обрамляючи обличчя.

Популярне на VOGUE