5 найкрутіших зачісок, від яких божеволіє TikTok

HAIR
11 грудня 2023

Шукаєте натхнення для новорічної зачіски? TikTok може бути сповнений дивних і чудових тенденцій краси тут можна знайти безліч справді класних зачісок. Vogue обирає п’ять найпопулярніших на цей час.

Стрижка 1990-х: 1,4 мільярда переглядів

Стрижка 1990-х, яка пасує багатьом формам обличчя, надзвичайно популярна в TikTok. Це може бути надто широким визначенням — у 90-х було багато різних стрижок — але в колах Gen-Z це стосується об'ємного густого чубчика у стилі Фарри Фосетт, багатошаровості та об’ємної укладки. Для довідки, це майже та зачіска, яку зараз носить принцеса Вельська.

Французька стрижка: 1 мільярд переглядів

Ми без ума від стилю француженок — і стрижок зокрема. Незалежно від того, чи збираєтеся ви зробити французький боб чи зробити чубчик у стилі Джейн Біркін, головне, щоб волосся завжди мало трохи скуйовджений невимушений вигляд.

Стрижка "метелик": 1,8 мільярда переглядів

"Метелик" — це багатошарова зачіска, пасма в якій обрамляють обличчя у формі крил (звідси і назва). Найкраще виглядає на блискучому доглянутому волоссі, — і це ще один варіант, який пасує більшості.

Коси Фулані: 19,7 мільйона переглядів

Одна з найпопулярніших зачісок з косами на TikTok зараз? Коси Фулані, захисна зачіска, яка передбачає "колоски", виплетені зверху вниз або навпаки. Ріанна та Соланж Ноулз – лише дві відомі прихильниці образу.

U-подібна стрижка: 1,2 мільярда переглядів

Для тих, хто прагне створити красивий силует і додати волоссю рухливості, U-подібна стрижка стане чудовим варіантом. Коли волосся лежить на спині, його кінчики укладаються в лінію, що повторює вигин букви U. Витончена зачіска, до того ж миттєво створює ілюзію об’єму.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE