До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виходить друком перший номер Vogue Man UA

Команда Vogue UA представляє перший номер Vogue Man UA.

Коли ми планували й створювали цей журнал, ніхто не міг уявити, що на нас чекає пандемія COVID-19. Ми й гадки не мали, що за кілька тижнів опинимося в іншому світі. Але номер надруковано, завтра ви побачите його в супермаркетах та кіосках, які працюють під час карантину. І зможете придбати у відкритих місцях продажу преси або онлайн — smartpress.com, pressreader.com, Magzter.

Реклама
На обкладинці: бавовняна сорочка, LOEWE

Зараз, оглядаючи зміст журналу, ми розуміємо, що він актуальний як ніколи. Ми завжди, за всіх часів цінуватимемо унікальних людей — тих, хто готовий до будь-яких випробувань і змін, хто не зважає на обставини, творить, любить свою справу й усвідомлює, для чого він живе. Саме такі особистості стали окрасою цього номера.

Найуспішніший чоловік-модель Паркер Ван Ноорд — на обкладинці Vogue Man UA. Видатний письменник і поет Сергій Жадан, чиї твори перекладено двадцятьма мовами. Найславетніший скелелаз світу Олександр Хоннолд, за прикладом якого сьогодні йдуть мільйони нових прихильників цього різновиду спорту. Відомий кліпмейкер Алан Бадоєв, чиє ім’я стало потужним брендом. Найпрогресивніший fashion-дизайнер Стефано Пілаті, що проміняв роботу в престижних Домах моди на власний, нехай поки що невеликий проєкт Random Identities. Це герої нашого часу, і їхній досвід вражає.

Окрім того, у першому номері ми складаємо базовий гардероб на основі чоловічих колекцій нового сезону, відкриваємо нові імена в культурі та моді, говоримо про новації в годинниковій справі, розповідаємо про тренди в грумінгу та велнесі, зрештою запрошуємо у віртуальні подорожі — найкращими місцями Тель-Авіва, яких немає в путівниках, і модерністським будинком фотографа Дугласа Фрідмана посеред техаської пустелі.

Усі офлайн-активності з нагоди виходу першого номера Vogue Man UA ми відкладаємо на осінь — натомість підтримаємо новий проєкт низкою online-заходів. І відкриємо доступ до головних матеріалів першого номера на сайті vogue.ua — для тих, хто не матиме змоги придбати друковану версію. Сподіваємося, що Vogue Man UA стане вашим супутником у ці непрості часи — і надихне й далі жити на всю силу, адже рано чи пізно все повернеться й стане на свої місця. А тим часом бережіть себе і своїх близьких!

Над обкладинкою працювали:

Фото : Mathew Brookes.

Стиль: Brais Vilaso.

Зачіска: Terry Saxon @Artists Unit.

Грумінг: Maria Olsson @Open Talent Paris.

Продюсер: Gabi Besevic-Simpson @CLM.

Діджитал: Pablo Azevedo @D-Factory.

Асистенти фотографа: Fred Valezy, Margaux Jouanneau.

Асистент стиліста: Valentine Jaquier.

Модель: Parker Van Noord @Bananas Models

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.