До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити масивні сандалі цього літа

Серед наймоднішого взуття цього літа можна відмітити біркенштоки, слайдери, моделі з "дутими" ремінцями, сандалі на липучках, ніби родом з дитинства, та босоніжки на високій платформі. Усі ці пари об'єднує одна особливість — масивний дизайн, який є найбажанішим цього сезону. Модниці з усіх куточків планети вибирають саме масивні сандалі для практичних повсякденних образів, адже вони добре римуються і з лляними брючними костюмами, і з джинсами та топами чи яскравими літніми сукнями.

Реклама

Щоб сандалі стали універсальною річчю в вашому капсульному гардеробі, бажано вибирати нейтральні та класичні кольори, які легко буде вписати в ваш стиль. Наприклад, зверніть увагу, як модниці носять чорні масивні сандалі: з денімом та світлими жакетами, молочними костюмами, сукнями з анімалістичними принтами або в образах total-black. Vogue.ua зібрав найкращі приклади стилізації масивних сандалів на щодень.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.