До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: актор Джефф Голдблюм

З 1974 року ім'я Джеффа Голдблюма, який сьогодні святкує 71-ліття, постійно з'являлося в титрах кінострічок. Він урвав свій шматок голлівудського пирога і постарів з неймовірним відчуттям стилю. Його бездоганне модне бачення бентежить і викликає захоплення молодих парубків, які поки не навчилися настільки віртуозно поводитися з чоловічою модою.

Джефф Голдблюм

Зараз актор на етапі того, що в індустрії називають fashion moment. Його можна знайти на обкладинках GQ у шортах Pucci, зустріти на прогулянці в сорочці Prada, на червоній доріжці в костюмі Saint Laurent. Cтиль Голдблюма універсальний. Він справляється з будь-яким одягом: чи то розкішний білий смокінг, чи мінішорти з кедами Converse.

Реклама

У реальному житті Джефф носить класичні штани або підкочені чиноси і поєднує їх із сорочкою на ґудзиках і елегантними аксесуарами. Він справжній шанувальник шкірянок і володіє їх нескінченним арсеналом.

Що стосується кольору, то актор зазвичай вибирає темні відтінки: деревно-вугільний, сірий, чорний або глибокий марсала. Ці класичні барви добре поєднуються з його оливковим кольором шкіри, а також підкреслюють сиве волосся.

Голдблюм особливо прихильний до ефектних принтів (наприклад, зебри). Упродовж багатьох років він носив усі варіації речей із цим смугастим візерунком: від мохерових светрів до вузьких джинсів. І здається, немає такої сорочки Prada, яка б не припала йому до смаку. Для Джеффа немає табу на текстури, фасони чи силуети.

Для багатьох не є таємницею, що Джефф працює з зірковим стилістом Ендрю Воттеро, який пропонує йому вищезгадані принтовані Prada і Gucci, образи Raf Simons і окуляри в товстій оправі Jacques Marie Mage. Проте саме Джефф носить ці речі, які більшість чоловіків його віку ні за що б не одягли. Голдблюм довів раз і назавжди, що справжній стиль не має вікових обмежень.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.