До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Складне компонування: найкращі багатошарові чоловічі образи сезону

Як навчитися правильно поєднувати базові речі

Тривала весна дає зайвий привід експериментувати з весняним гардеробом. Згодяться рибальські светри, плащі з бавовни й парусини, строгі піджаки, барвисті гавайські сорочки й класичні поло. Layering, або багатошаровість, — один з головних стилістичних прийомів останніх років. Він передбачає складання нетривіальних комплектів на основі базових речей: сорочки й сорочки з коротким рукавом одягають поверх трикотажу, жилети — під куртки, а тренчі — на полегшені піджаки й джинсові куртки.

<b>man layering runway</b>

Реклама

За натхненням для нових комбінацій можна звернутися до дизайнерів. У цьому сезоні Симон Порт Жакмюс пропонує збирати комплекти ніжних пастельних тонів — у Jacquemus бежеві костюми підсвічують яскравими сорочками в наївний квітчастий принт. У Рафа Сімонса моделі одягнені у двобортні жилети поверх барвистих футболок, одягнених на сорочки, — прийом, відомий всім прихильникам рейвів 90-х. Франческо Руссо в Marni запрошує зіграти в сучасного художника, додавши до "дідусевого" картатого костюма сорочку канаркового кольору й джемпер з V-подібним вирізом. А Міучча Прада закликає грати з пропорціями, одягаючи подовжені бавовняні поло під лаконічні однобортні піджаки.

Багатошаровий стайлінг пропонує велике поле для діяльності: дає змогу освіжити наявний гардероб і поглянути на знайомі речі під новим кутом. Ця навичка напевно стане в пригоді в холодні літні вечори й наступної осені.

<b>man layering lookbook</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.