До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 речей, без яких не може жити Шон Мендес

Шон Мендес – канадський музикант і серцеїд. Він не лише впевнено досягає успіхів у музичній кар'єрі, але і підкорює fashion-індустрію. В 22 роки Мендес вже встиг стати обличчям кампанії Calvin Klein і годинників Armani. В одному з інтерв'ю для GQ Шон розповів про 10 речей, без яких не може жити. У Шона – непохитне почуття стилю і бездоганний смак, тому радимо до них придивитися.

Шон Мендес для CALVIN KLEIN
Паста для волосся
Паста для волосся Kevin Murphy

У мене є паста для волосся Kevin Murphy, яку я використовую, мабуть, з тих пір, як воно у мене з'явилися. Періодично я змінюю продукти догляду, адже через деякий час волосся звикає. Але я зрозумів, що Kevin Murphy працює найкраще для мене. І до того ж пахне дуже круто.

Реклама
Сонцезахисні окуляри
Сонцезахисні окуляри Tom Ford 'Andrew'

Зараз я ношу сонцезахисні окуляри Tom Ford. У мене було безліч пар, я їх постійно гублю і завжди купую нові. Мені подобається, який вигляд ці окуляри мають на мені, до того ж вони дуже хорошої якості і з чудовими лінзами. У них здається, що я наче дивлюся через якийсь спеціальний об'єктив, хоча я впевнений, що вони не відрізняються від інших пар. Для мене важливий колір лінз: ненавиджу, коли вони занадто темні. Вони повинні бути відтінку сепії, щоб світ був трохи гарнішим. Раніше я носив різні бренди і моделі, але за останні кілька років Tom Ford стали моїми улюбленими. Справа в тому, що я дуже прив'язуюся до речей, чи то годинник, окуляри, чи пара взуття – якщо щось мені раз сподобалося і личить, я зможу носити цю річ кілька років.

Гаманець
Гаманець Louis Vuitton

У мене є гаманець Louis Vuitton з ініціалами всередині. У нього класна історія: коли мій товариш одружувався, я написав йому та його дружині пісню для першого танцю і виконав її безпосередньо на весіллі. Як подяку вони подарували мені цей гаманець, який тепер є свого роду талісманом для мене.

Ізотонік
Quinton Isotonic

Одного разу я був у студії Кельвіна Гарріса і він "підсадив" мене на Quinton Isotonic. Суть у тому, що це – плацебо. Це очищена морська вода і суміш мінералів, які повинні зберегти ваше здоров'я. Звучить безглуздо, але пити їх дуже весело. Я вживаю десь чотири ампули на день. Якщо я помру, знайте, що вони були причиною. Але якщо житиму вічно – то, швидше за все, також завдяки їм.

Щоденник

Я вже давно користуюся щоденниками. У кінці дня я записую, що хочу в житті, речі, за які я дуже вдячний. Це круто – виділити час і просто подумати про таке. Для мене це важливо. Незалежно від того, пишу я в ньому щодня чи ні, я почуваюся добре, коли у мене є можливість викласти свої почуття на папері.

Чорні джинси

У мене є дуже багато пар чорних вузьких джинсів. Це та річ, яку я одягаю під час виступів, і яку ношу в реальному житті – загалом, я у них 24/7. Гадаю, що у мене є щонайменше 80 пар.

Перстень

Я купив свій перстень у Японії в магазині під назвою Sympathy of Soul. Я намагався знайти щось особливе, оскільки дуже прив'язуюся до ювелірних прикрас. Це два переплетені пера – думаю, що в цьому персні вся моя удача, тому ніколи його не знімаю.

Годинник

Годинник – одна з моїх улюблених речей. Найчастіше я ношу Audemars Piguet – це моя перша справжня колекційна пара. Я не був фанатом цього аксесуара, поки не зустрів Джона Меєра. Він – найбільший фанат годинників, якого я коли-небудь зустрічав. І він був тим, хто сказав мені купити Audemars Piguet.

Черевики
Черевики SAINT LAURENT

Я ношу пару черевиків близько року. Потім купую нову. Я дуже специфічний у виборі взуття. Ніколи не взуваю кросівки за межами спортзалу. Тому черевики повинні бути зручними і мати гарний вигляд. Моя улюблена пара, яку я купую знову і знову, – SAINT LAURENT.

Кейс для гітари

Я завжди беру з собою в тури кейс для гітари. У мене – класичний Fender.

Гітара

Якщо у мене немає гітари, я божеволію. Бо якщо мені на думку спадає ідея і я не можу її реалізувати, то почуваюся пригніченим. Тому вона завжди зі мною. До того ж, цей інструмент – дуже заспокійлива річ. Особливо, коли я довго сиджу в соціальних мережах. Тоді я просто беру гітару і розважаюся годинами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.