До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про Super Bowl 2024

Super Bowl — це значно більше, ніж просто спортивна подія. Так, під час цієї гри визначається переможець в одній із найпопулярніших спортивних ліг на планеті. Однак, більше, ніж будь-яка інша гра у світі, "Суперкубок" став культурним монолітом. І цього року, можливо, це був один із наймасштабніших за популярністю фіналів НФЛ.

Тейлор Свіфт і Тревіс Келсі
Тейлор Свіфт і Тревіс Келсі

Реклама

Усі зірки

"Суперкубок" відбувся в Лас-Вегасі — ідеальному місті для збору безлічі суперзірок і спортсменів. Однак уся НФЛ отримала нечувану увагу завдяки феномену, який науковці й економісти вивчатимуть протягом багатьох років: "ефекту Тейлор Свіфт". Зірка спеціально летіла з Японії, аби встигнути до гри. Зазвичай, футбольні вболівальники дивляться, як Патрік Махомес з "Канзас-Сіті Чіфс" б’ється сам на сам з Броком Перді та "Сан-Франциско 49ерс" за звання одного з найкращих захисників усіх часів. Однак цього разу багато вболівальників, зокрема присутні суперзірки, спостерігали за тим, як Тейлор Свіфт підбадьорювала свого хлопця Тревіса Келсі, під час рекламної перерви та виступу Ашера.

<b>Jay-Z</b>

Цьогоріч чимало знаменитостей масово прийшли подивитися на гру. З одного боку арени разом з Тейлор Свіфт були Лана Дель Рей, Блейк Лайвлі, Ice Spice. В іншому — ми помітили Ілона Маска, який влаштував сімейний вечір. Також були Джастін і Гейлі Бібер, Кендалл Дженнер, Сіара. Окрім того, були й Леонардо Ді Капріо, Джефф Голдблюм, Джаред Лето, Пол Радд, Jay-Z з дітьми та інші відомі особи.

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

Рекламні ролики

Окрім прихильників футболу, Super Bowl часто вмикають пересічні люди, які хочуть насолодитися найкращою колекцією рекламних роликів року. У 2024 році в рекламні з'явилося не менше зірок, ніж на трибунах стадіону. Від ролика Майкла Сери для CeraVe до епічної реклами Бейонсе для Verizon — нижче ми зібрали одні з найкращих роликів.

Виступ Usher

Однією з найзахопливіших частин "Суперкубку" є шоу в перерві, у якому цього року виступав Usher. Артист підготував справді захопливий сюрприз й запросив виступити із собою Алішу Кіз, H.E.R. і Ludacris. Хоч Ашеру було складно боротися за увагу глядачів, чия увага була прикута до Свіфт і Келсі, але він точно зумів привернути увагу натовпу під час свого сету.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.