До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ має знати: приголомшливі фото Київщини після відходу "руського миру"

В останні дні березня російські загарбники покинули Ірпінь, Бучу та інші населені пункти київської області, а весь світ побачив приголомшливі фото журналістів, які змогли потрапити до цих міст. Розбиті вулиці, зруйновані будинки та знищена інфраструктура – це лише мала частина. Головне страхіття – це вбиті люди, мирні жителі, яких абсолютно не шкодував окупант. Їхні тіла були просто розкидані на дорогах і тротуарах, скинуті до братських могил, нерідко зі слідами тортур. Сьогодні ці кадри є доказом справжнього геноциду стосовно всієї української нації. Про це говорить і українське керівництво, закликаючи світ нарешті розплющити очі. Михайло Подоляк, радник голови Офісу президента України, пише: "російські солдати заходили в Україну з військовим оркестром та колонами Росгвардії. Але за ними завжди йшли мобільні крематорії. Навіщо брати крематорії, якщо не віриш у спротив? Тепер зрозуміло – щоб приховати воєнні злочини. Це не помилка виконавця. Це спланований геноцид".

Президент України Володимир Зеленський звертається до матерів цих нелюдів, пропонуючи їм подивитися ці кадри. "Посмотрите, каких ублюдков вы вырастили. Убийцы, мародеры, палачи".

Реклама

Завдяки тому, що майже відразу цю територію відкрили для преси, зокрема й міжнародної, світ уже знає про всі військові злочини армії Росії. Іноземні та українські фотографи сьогодні весь день публікують ці жахливі кадри лише з однією метою – світ має знати, світ має реагувати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.