До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ має знати: ліквідація наслідків ракетних ударів у Львові

Субота, 26 березня, для всіх жителів заходу України, який зараз став надійним тилом для всієї країни, о 16.00 перервалася повітряною тривогою. Хвилина за хвилиною вона вмикалася у всіх областях регіону, а з гучномовців наполегливо рекомендували залишити громадські місця та пройти у бомбосховища. Через хвилин тридцять стало відомо про перші ракетні удари по Львову. Жителі міста повідомляли про три удари – згодом цю інформацію підтвердив і мер міста Андрій Садовий. З'ясувалося, що російські окупанти вдарили по сховищу нафтопродуктів, що спалахнуло. Через сильний вітер пожежу неможливо було загасити всю ніч, але мужні рятувальники ДСНС не зупинялися.

Сьогодні у Державної Служби Надзвичайних Ситуацій свій фронт – щодня вони звітують про виконану роботу, масштаби якої вражають. Наприклад, лише за вчорашній день підрозділами ДСНС здійснено 1 тис. 585 виїздів, у тому числі 533 виїзди на ліквідацію наслідків обстрілів російськими військами населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури, врятовано 8 осіб, ліквідовано 281 пожежу, що виникли внаслідок ведення бойових дій. Піротехніками ДСНС здійснено 149 залучень, знешкоджено 507 ВНП та 6 кг вибухової речовини, у тому числі 3 авіабомби, та обстежено територію площею понад 500 га.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.