До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Неможливо надивитися: актор Генрі Кавілл і його пес Кал-Ел

У будь-якій незрозумілій і тривожній ситуації ми відкриваємо інстаграм Генрі Кавілла й просто переглядаємо його фото із собакою на прізвисько Кал-Ел. Американська акіта з’явилася в Кавілла у 2014 році й відтоді вони нерозлучні. Собака супроводжує британського актора фактично скрізь: на зніманні, прогулянках, у престурах і на тренуваннях. Вони навіть намагалися разом займатися дайвінгом, та Кал-Елу не дуже сподобалася ця витівка.

Реклама

Важливо зазначити, що кличка собаки — це ім’я супермена при народженні, і перекладається як "голос Бога" — саме ця роль принесла популярність британському акторові. "Кал-Ел дуже багато означає для мене, він не просто друг, він мій компаньйон і має великий вплив на моє життя. Він зробив мене кращою людиною. Між нами багато довіри й іноді розбіжностей, але він, безумовно, більше, ніж просто собака". Ми пропонуємо обов’язково зафоловити актора й надихатися справжньою дружбою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.