До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Friday Playlist: що слухає співзасновник академії KAMA Сергій Вовк

Щоп’ятниці в новій рубриці Friday Playlist українські та світові музиканти (і не тільки) збиратимуть для нас особливий плейлист. Для танців, нестримних вечірок, побачень або, навпаки, меланхолійного вечора наодинці із собою (потрібне підкреслити). Продовжує рубрику Сергій Вовк, співзасновник Kyiv Academy of Media Arts і музичного лейбла Thousand Kisses Place, колекціонер вінілу й тато доньки на ім’я Україна.

Сергій Вовк

"Я дуже люблю музику й не уявляю свого життя без неї, — розповідає Сергій Вовк. — Я слухаю її постійно й у великій кількості, різну й у різних обставинах. Я навіть працюю під музику на максимально терпимій гучності для моїх колег навколо. Я меломан і не є прихильником якогось одного жанру. Переконаний, що, як і в житті загалом, дуже важливо бути відкритим до всього нового / іншого / чужого / різного і саме тому максимально цікавого".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.