До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних Instagram-інфлюенсерів, на яких ви захочете підписатися

Ми зібрали Інста-інфлюенсерів, які допомагають подивитися на чоловічий стиль і сприйняття навколишнього світу по-іншому.

@alexanderfury

Александер Ф'юрі, fashion-журналіст і критик, а за сумісництвом директор моди в Another Magazine і критик чоловічої моди в Financial Times, ділиться в своєму Instagram короткими нотатками, відео-роздумами і колючими висловами. Якщо чоловіча мода цікавить вас на експертному рівні, то підпишіться на Ф'юрі.

Реклама
@feliciathegoat

Якщо ви ще не серед десяти мільйонів передплатників Тайлера, то замисліться над тим, щоб стати частиною його ком'юніті. Світлини з нальотом вінтажу і завжди популярна американська класика — основа аккаунта репера.

@nickwooster

Інтернет називає Нікельсона Вустера "іконою стрітстайла", а сам Нік називає себе "вільним агентом". Free Agent — значиться в його описі профілю. Вустер натренував почуття стилю під час роботи в таких брендах, як Polo Ralph Lauren, Neiman Marcus, Calvin Klein й інших. А його аккаунт — це практичний посібник, як одягатися у відповідності з трендами, не забуваючи при цьому про власну індивідуальність.

@imdanielsimmons

Деніель Сіммонс — блогер з майже однаковою кількістю передплатників в Instagram і YouTube, що, здається, зустрічається не так часто. Все, що робить Сіммонс, пов'язано зі стилем, який є чимось середнім між вічною класикою і скандинавським мінімалізмом. Якщо цікавитеся новими стильовими рішеннями і навіть експериментами — вам сюди.

@richardbiedul

Манекенник Річард Бідула приваблює аристократичною зовнішністю. Йому личать як строгі, так і розслаблені образи, а світлини в його акаунті приємно поєднуються між собою. Хочете відчуття якогось балансу, стабільності, і шукаєте чудового смаку — заглядайте до Річарда в Instagram.

@bushybroweth

Скейтбордист, музикант, автор і один з яскравих представників сучасної чоловічої моди. Буші носить бейсболки, кросівки, худі, картаті сорочки, футболки і панамки. І все на його світлинах має приголомшливий вигляд.

@mikkoputtonen

Мікко — талановитий молодий фотограф з Фінляндії, який живе в Лондоні. Його погляд на світ нетиповий і в цьому весь Мікко і його аккаунт в Instagram. Просто хочеться дивитися на його роботи. І дивитися на них знову.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.