До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 крутих відеоігор 2023 року, з якими можна відпочити від усього

Ми всі знаємо про розчарування від прокрастинації, але що, якби ми сказали вам, що захоплення відеоіграми може бути ідеальним способом знайти баланс між продуктивністю та відпочинком? Так, ви все правильно прочитали. Від художнього підходу до дослідження віртуальних світів, відеоігри є неймовірно потужним інструментом, який може допомогти вам розслабитися, відпочити та поліпшити ментальний стан. Наприклад, ви знали, що гра в простий тетріс допомагає позбутися симптомів ПТСР? Вчені з усього світу проводять дослідження, чи справді ігри можуть допомогти знизити стрес та покращити емоційний стан — і отримують цьому докази!

KIVI
KIVI

Реклама

У сучасному світі найкраще те, що для ігор "на великому екрані" вам навіть не потрібно мати консоль чи потужний ігровий комп'ютер. Smart-телевізор може бути повноцінною ігровою машиною з хмарними іграми, які потребують лише стабільного підключення до інтернету. Компанія KIVI навіть спеціально додає у свої ТВ геймерські "фічі" — так званий "ігровий режим" і режим автоматичної низької затримки сигналу, які вмикаються відразу ж після того, як телевізор розпізнав початок гри на консолі. Усі фонові функції приглушуються і весь потенціал смарттелевізора направляється на вашу гру, щоб вона тривала без затримок, "підвисань" і з максимально ефектною "картинкою".

Бренд KIVI є офіційним партнером української хмарної ігрової платформи Boosteroid. На ній можна запускати ігри зі складною графікою, які мали б "тягнути" багато ресурсу, але оскільки сама гра йде на потужному хмарному сервері, гравцеві потрібен тільки телевізор і доступ в інтернет. Підписка на платформу платна, але для того, щоб ви могли потестувати формат, KIVI та Boosteroid пропонують 60 хвилин безплатної гри. На сервісі зібрано понад 200 різножанрових ігор, тож кожен знайде історію для себе. Управляти грою зручно за допомогою джойстика (геймпада).

<b>ківі відеоігри</b>

Якщо не хочеться спеціально докупати джойстик, ваш вибір — це геймінг на платформі AirConsole. Для неї потрібні лише смартфон і телевізор: просто підключаєте їх одне до одного, просто граєте в ігри. У безплатній версії можна підключати одночасно до 16 гравців, тож за перегонами, аркадами та квізами можна весело провести час не тільки наодинці, але й у колі родини чи друзів. Додаток AirConsole встановлено на пристроях KIVI за замовчуванням.

Власникам смарттелевізорів на операційній системі Android TV не варто забувати про PlayMarket — там зібрано багато ігор різної складності, платних і безплатних. Моделі нової лінійкиKIVI працюють під керуванням Android TV найсвіжішої 11 версії — для неї створено понад 10 000 додатків, тож у такому різноманітті розваг ви точно зможете обрати щось для "продуктивної прокрастинації".

Нижче ми зібрали п'ять крутих відеоігор 2023 року, в які неодмінно слід пограти.

Dead Space

Римейки та ремастери — найгарячіша тенденція в іграх. Якщо ви хочете побачити свої улюблені відеоігри 2000-х років, відновлені у чудовій роздільній здатності 4k, не шукайте далі, й розпочинайте грати в цей космічний трилер від EA.

Resident Evil 4 Remake

Оригінальна гра Resident Evil 4 вже була досить чудовою. Тож, як переробити на краще й без того хорошу гру? Удосконалювати, удосконалювати, удосконалювати. Компанія Capcom справді покращила враження від Resident Evil 4 і зробила цей римейк неперевершеним у жанрі жахів. Елементи керування жорсткіші, обхід вільний, і весь ігровий досвід відчувається значно сучаснішим.

A Letter to the Future

Ця інді-гра від Scavenger Studio — трагічна та резонансна історія про кінець світу, розказана очима та через фотооб’єктив молодої жінки. Художній стиль цієї гри має вигляд чогось середнього між малюнком аквареллю та культовою грою The Last of Us, в якій відвойовують Землю. Словом, прекрасна комбінація та динамічний сюжет.

Street Fighter 6

Незрівнянний стиль Street Fighter 6 і спрощене керування створюють непереборну спокусу ввімкнути гру та грати нон-стоп. У надзвичайно дивному новому пригодницькому режимі для одного гравця ви можете створити власного бійця та досліджувати жваве мініатюрне місто, краще знайомлячись з основами (і персонажами) Street Fighter. Впевнена у своєму геймплеї та загорнута у стильну, барвисту, впевнену обгортку Street Fighter 6 точно вам сподобається.

Terra Nil

Ваше завдання в цій екологічній грі-головоломці — відновити висохлі ландшафти до повного екологічного багатства, а потім не залишити слідів вашої присутності. Розгорніть мережі машин для очищення води та повітря, організуйте свої пристрої для очищення від токсинів і спостерігайте, як зелень і таємна дика природа повертаються. Обнадійливе бачення майбутнього, у якому вся сила технологій використовується для усунення людських помилок. Усе, починаючи від простого інтерфейсу і закінчуючи легким для розуміння геймплеєм, робить цю гру ідеальною для відпочинку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.