До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд на Біллі Портера в римейку "Попелюшки"

Після того, як у 2019 році було оголошено, що Біллі Портер зіграє чарівника-хрещеного в римейку "Попелюшки" з Камілою Кабелло в головній ролі, Amazon Studios нарешті поділилися першим кадром актора в образі.

Билли Портер в фильме Біллі Портер у фільмі "Попелюшка"

Після незліченних фільмів, мультфільмів, мюзиклів і римейків, здається, що цю класичну казку неможливо переказати по-новому. Але ця мюзикл-версія "Попелюшки" істотно відрізняється від інших, оскільки буде побудована на гітах попмузики. Це також буде вперше, коли фею гратиме чоловік, оскільки роль зазвичай віддавали жінці. Саме ці відмінності можуть зробити новий фільм чимось особливим і унікальним. "Знаєте, коли я був на знімальному майданчику минулого тижня, я спіймав себе на думці, як глибоко я граю чарівника-хрещеного, — сказав він в інтерв’ю. — Магія не має статі".

Реклама

У новому фільмі персонаж Портера буде відомий як Fab G. Режисерка Кей Кеннон каже, що вона спеціально написала роль для актора, щоб допомогти модернізувати його персонажа. Портер відомий своїм яскравим стилем, отже його чарівник-хрещений, найімовірніше, буде таким же.

Фільм вийде в прокат на Amazon Studios у вересні 2021 року. Крім Кабелло й Портера, у ньому також грають Джеймс Корден, Ідіна Мензел, Пірс Броснан, Мінні Драйвер і Ніколас Голицин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.