До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Назвали ім’я найсексуальнішого чоловіка планети 2021 року

Американське видання People назвало ім’я найсексуальнішого чоловіка планети у 2021 році. Цей титул дістав 52-річний актор Пол Радд, відомий за роллю Людини-мурахи в серії фільмів Marvel.

Обкладинку з портретом найсексуальнішого чоловіка у 2021 році журнал People представив ​​на пізньому шоу зі Стівеном Колбертом у вівторок увечері.

Реклама

Пол Радд — один з найкумедніших і найприязніших акторів Голлівуду. Титул "Найсексуальнішого чоловіка" він успадкував від колеги по фільму Marvel Майкла Б. Джордана, який здобув цю нагороду торік.

Після кількох непримітних ролей на початку 1990-х, Пол Радд справив враження на публіку, зігравши Джоша в романтичній комедії "Нетямущі". Відтак свій талант до комедії він показав у сатиричному фільмі "Спекотне американське літо" і в стрічці "Телеведучий: Легенда про Рона Бургунді". Радд також дістав роль Майка Ганнігана в культовому серіалі "Друзі". Його персонаж був настільки популярний серед фанатів, що сценаристи залишили його, і в підсумку Майк Ганніган одружився з Фібі.

За свою кар’єру Радд виконав головні ролі в багатьох популярних комедійних фільмах. А 2015 року він приєднався до "Кінематографічного всесвіту Marvel", щоб зіграти Скотта Ленга — Людину-мураху. Відтоді він з’явився в п’яти фільмах франшизи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.