До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ангус Клауд, зірка серіалу "Ейфорія", помер у віці 25 років

Американський актор Ангус Клауд, який зіграв головну роль у серіалі HBO "Ейфорія", помер у 25-річному віці.

Ангус Клауд у серіалі "Ейфорія"
Ангус Клауд у серіалі "Ейфорія"

Реклама

Ангус Клауд, який зіграв наркоторговця Феско "Феза" О'Ніла в підлітковій драмі "Ейфорія", помер 31 липня у своєму сімейному будинку в Окленді, штат Каліфорнія. "З важким серцем ми сьогодні попрощалися з неймовірною людиною", — йдеться у заяві родини Клауда.

Клауд поховав свого батька минулого тижня та за словами сім'ї, був у "битві з психічними проблемами". "Єдина втіха, яку ми маємо, це те, що Ангус тепер возз'єднався зі своїм батьком, який був його найкращим другом, — йдеться в заяві. — Ми сподіваємося, що його смерть може бути нагадуванням іншим, що вони не самотні й не повинні боротися з горем самостійно й мовчки". Причина смерті актора не повідомляється, однак джерело, близьке до родини Клауда, повідомило Entertainment Tonight, що Клауд "боровся з серйозними суїцидальними думками" після того, як він повернувся з Ірландії, де поховав свого тата. Клауд залишався з сім'єю, повідомляє ET, "намагаючись справитися з почуттям втрати".

"Ми неймовірно засмучені дізнатися про смерть Ангуса Клауда. Він був надзвичайно талановитим і частиною сім'ї HBO та "Ейфорії", — йдеться в заяві HBO. — Ми висловлюємо наші глибокі співчуття його друзям і родині в цей важкий час".

Клауд мав незначні акторські ролі у двох фільмах: "Північний Голлівуд" і "Межа" (The Line). Він також знімався в музичних відео таких артистів, як Becky G, Karol G і Juice WRLD. Але його кар'єра почала стрімко розвиватися після того, як він зіграв роль Феза в "Ейфорії". Після першого виходу в ефір у червні 2019 року "Ейфорія" швидко стала хітом і до 2022 року стала телешоу десятиліття, про яке найбільше писали в США.
Відповідно до Hollywood Reporter, ця роль перетворила Клауда на зірку, а історії його персонажу присвятили більше часу у другому сезоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.