До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила простоти: Prada Men весна-літо 2021

З колекцією Prada весна-літо 2021 Міучча Прада повністю фокусується на одязі, що поєднував би в собі простоту, користь, цінність, довголіття. Коли часи стають дедалі складнішими, одяг має ставати простішим.

Prada Men весна-лето 2021Prada Men весна-літо 2021

"Я думаю, що наша робота як дизайнерів — створювати одяг для людей, у цьому й полягає вся чесність і цінність, — сказала Прада. — Концепція простоти вибрана як протиотрута проти зайвих ускладнень. Настав час серйозно подумати про те, що ми робимо, для чого потрібна мода, для чого ми тут? Що може зробити мода для спільноти?"

Реклама

Нова колекція фокусується на квінтесенції Prada й відповідає на запитання: як носити одяг, де й чому. Часто ці відповіді складові і мультиплексні: ідеться водночас про спортивний одяг і формальності, про класицизм і футуризм. Поєднуючи функціональність з естетикою, сеньйора Прада запропонувала альфу й омегу модного лексикону бренду.

Prada Men весна-лето 2021Prada Men весна-літо 2021

Гострі, вузькі силуети домінували в чоловічій лінії, де бездоганні стильні костюми й прості фасони верхнього одягу, всі до одного вдягнені в комбінації з білосніжними сорочками, поєднувалися з бомберами з трикотажу, спортивними штанами, легкими куртками, з одягом у стилі workwear, а також із затишними трикотажними моделями. У жіночому одязі чіткі графічні лінії пальт і костюмів врівноважувалися об’ємами суконь і пишних спідниць. Колекція виготовлена в стриманій палітрі, до якої ввійшли чорний, білий, сірий і відтінки верблюжого та пудрово-рожевого кольорів.

Prada Men весна-лето 2021Prada Men весна-літо 2021

Функціональний підхід дизайнерки досяг свого апогею з одягом лінійки Linea Rossa, де футуристичні елементи стикалися з ретро-штрихами в спортивному одязі класу люкс.

Prada Men весна-лето 2021Prada Men весна-літо 2021

Мінімалізм дев’яностих з’явився в тандемі з тонкою атмосферою шістдесятих, але Прада дійсно зосередилася тільки на тому, що актуально сьогодні, для хлопців і дівчат, чоловіків і жінок, що живуть у сучасному світі, з його радощами й обмеженнями. Зосередивши увагу на чистоті й важливості, на практичності й справжності, колекція Prada повною мірою дослідила силу простоти.

Переглянути всю колекцію Prada Men весна-лето 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.