До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вічна класика: чоловіча колекція Louis Vuitton Pre-Spring 2021

Louis Vuitton представив колекцію чоловічого одягу Pre-Spring 2021, у якій Вірджил Абло й далі досліджує абсолютно тимчасові образи.

Louis Vuitton Menswear Pre-Spring 2021Louis Vuitton Menswear Pre-Spring 2021

Нова чоловіча колекція Louis Vuitton поєднує в собі вишукані принти, чіткий крій та ідеально рівну нейтральну палітру. У такий спосіб Pre-Spring 2021 ознаменувала відхід від сміливих і яскравих дизайнів.

Реклама
Louis Vuitton Menswear Pre-Spring 2021Louis Vuitton Menswear Pre-Spring 2021

Дизайнер Вірджил Абло звернувся до привабливого образу сучасної надійності, граючи з відтінками брунатного, чорного й білого і додавши натуралістичних принтів — листя й квітів, всіяних монограмою Louis Vuitton. Звісно ж, усе це перебуває на стику дизайнерських рішень і усталених стандартів французького модного Дому.

Louis Vuitton Menswear Pre-Spring 2021Louis Vuitton Menswear Pre-Spring 2021

У колекції переважають мотиви в стилі мілітарі, який проявляється не тільки в довгих пальтах, але й у чітких силуетах та аксесуарах з фурнітурою золотистого кольору, включно із сумками й головними уборами. Гірчично-жовтий берет, армійський зелений пуховий жилет, комплект з двох предметів синього кольору, прикрашений кишенями, і костюм на ґудзиках, що вносить утилітарні мотиви в діловий одяг.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.