До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Американський репер Lil Nas X став амбасадором YSL Beauty

Американський репер Lil Nas X став новим амбасадором бренду YSL Beauty.

Lil Nas X для YSL BeautyLil Nas X для YSL Beauty

Популярний репер і автор пісень Lil Nas X любить перебувати в центрі уваги – завдяки своїй одіозній творчості та яскравій особистості. Відтепер музикант розширюватиме горизонти свого впливу й представлятиме косметику та аромати YSL Beauty.

Реклама
Lil Nas X для YSL BeautyLil Nas X для YSL Beauty

Lil Nas X репрезентуватиме компанію в США, аби допомогти клієнтам YSL Beauty бачити та сприймати їхню красу, не зважаючи на суспільні стандарти. У своїй ролі амбасадора він підтримуватиме вихід нових продуктів бренду, включно з чоловічою косметикою та ароматами.

Lil Nas X для YSL BeautyLil Nas X для YSL Beauty

"Lil Nas X втілює бачення YSL Beauty щодо майбутнього індустрії краси: неперевершений, унікальний, невибагливий, сміливий, — сказала Летиція Рауст, генеральна менеджерка YSL Beauty у США. — Синергія між брендом і непохитною пристрастю Lil Nas X до самовираження стала джерелом натхнення для цього партнерства. Ми сподіваємося, що в такий спосіб допоможемо новому поколінню демонструвати свою красу та індивідуальність".

Lil Nas X для YSL BeautyLil Nas X для YSL Beauty

"Дуже радий співпрацювати з YSL Beauty — це культовий бренд, тож тішуся бути частиною чогось такого унікального й новаторського у світі краси, — сказав Lil Nas X. — Я вдячний компанії за довіру".

У межах першої спільної кампанії YSL Beauty та Lil Nas X представили найновіший продукт для губ YSL Beauty Rouge Pur Couture: The Bold, а також останній інноваційний продукт для очей – туш Lash Clash Mascara.

Lil Nas X для YSL BeautyLil Nas X для YSL Beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.