До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Givenchy стануть спеціальним гостем Pitti Uomo

Французький модний Дім Givenchy приєднається до виставки чоловічої моди Pitti Uomo у Флоренції як спеціальний гість. Креативний директор Givenchy, Клер Вейт Келлер, планує провести там своє перше чоловіче шоу, яке відбудеться 12 червня. Це буде перша окрема чоловіча колекція дизайнера – недавно Givenchy вирішили розділити жіночі і чоловічі покази, і в січні представили чоловічу колекцію у формі презентації. Бренд планує повернутися на Тиждень чоловічої моди в Парижі в січні наступного року.

Givenchy осінь-зима 2019/2020

"Очевидно, що, як французький Будинок моди, наше коріння перебуває у Парижі, але, щоб зробити перший крок на зустріч окремим чоловічим колекціям на рівні подіумного шоу, я вирішила, що це неймовірно особливий момент для цього. Я давно думала про те, щоб взяти участь у Pitti Uomo і було чудово отримати запрошення. Це дуже важливе і дійсно креативне місце для першого шоу", – прокоментувала Клер Вейт Келлер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.