До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У ритмі регі: нова колекція adidas Originals x WALES BONNER

У сезоні весна-літо 2021 adidas Originals і Wales Bonner повертаються з новою колаборацією. Вперше представлена ​​на Тижні чоловічої моди в Парижі у вересні 2020 року, колекція ґрунтується на дослідженні Грейс Вельс Боннер діаспорних зв’язків між Великою Британією й Карибським басейном.

adidas Originals x WALES BONNERadidas Originals x WALES BONNER

Якщо перша колекція бренду Lovers Rock сезону осінь-зима 2020/2021 стосувалася історії британсько-ямайської спільноти в Лондоні в 70-ті роки, то колекція сезону весна-літо 2021, під назвою Essence, досліджує зародження танцювальної музики на Ямайці на початку 80-х.

Реклама
adidas Originals x WALES BONNER
adidas Originals x WALES BONNER

У колекції особливої уваги надано пошиттю одягу, оскільки дизайнерка використовує британську ранкову сукню, романтизовану гарними ґудзиками. До лінійки також ввійшли переосмислені предмети гардероба епохи 70-х, включно із шортами, футболками та спортивними костюмами, які були прикрашені вінтажними лініями крою, сіткою й картатими принтами.

adidas Originals x WALES BONNER
adidas Originals x WALES BONNER
adidas Originals x WALES BONNER

Нинішню колекцію Вельс Боннер наповнює низкою культових моделей adidas. У ній представлені оновлені силуети adidas Samba і Nizza. Кросівки WB Samba, вибрані за багату футбольну спадщину, складаються з повністю шкіряного верху із замшевим миском і язичком на п’яті, а також контрастних деталей відстрочення, атласної підкладки, шкіряних смуг, фірмових деталей і додаткових шнурків, вив’язаних гачком. Тим часом WB Nizza Lo може похвалитися полотняним верхом з товстими простроченими деталями й емалевими вушками, а також вулканізованою підошвою. Кожна пара представлена ​​в кількох колірних рішеннях.

<b>adidas Originals x WALES BONNER</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.