Київський ЦУМ відкрив новорічний сезон

Уже другий рік поспіль київський ЦУМ дає старт новорічному сезону ввімкненням святкової ілюмінації на фасаді головного універмагу країни, занурюючи все місто в казкову й чарівну атмосферу. Як і торік, партнером цієї масштабної ініціативи стала компанія ДТЕК.

image

У новому сезоні ЦУМ анонсував партнерство з Національною оперою України й відкрив вітрини, натхнені всесвітньо відомою казкою "Лускунчик" та її інтерпретацією в балетних і театральних виставах, музичних творах, класичних і аудіокнигах. Спеціальними гостями врочистої події стали солісти Національної опери України — прими-балерини Анастасія Шевченко й Наталія Мацак, а також провідний соліст Олексій Потьомкін.

Анастасія Шевченко
Олексій Потьомкін
Наталія Мацак

Долучитися до цієї радісної події могли всі охочі, а заразом ознайомитися з новими різдвяними вітринами та насолодитися частуванням.

Урочистості продовжилися на закритій вечірці в лофт-просторі ЦУМу, гості якої змогли зануритися у світ балету — Анастасія Шевченко й Олексій Потьомкін виконали для присутніх уривок з "Лускунчика". У перформансі також узяли участь молоді перспективні артисти Національної опери: Олександра Берьозкіна, Марина Ластовина, Діана Стеценко, Катерина Гідзіль, Діана Іванченко, Анастасія Тьокіна. Балетмейстером-постановником виступив Віктор Іщук — прем’єр балетної трупи Національної опери України.

Свідками перформансу від найкращих українських артистів балету стали Аліна Паш, Маруся Коваль, Володимир Остапчук.

Фото: Юрій Яцкулич

Популярне на VOGUE