Вибираємо подарунки з Пилипом Власовим

Міжнародний жіночий день — свято з притаманним йому сильним феміністичним духом, про який сьогодні говорять все частіше й голосніше. Однак традиція дарувати й отримувати цього дня дарунки все одно є незмінною, та й привід зробити приємне близьким людям ніколи не буде зайвим. Головний редактор Vogue UA Пилип Власов відвідав київський ЦУМ — шопінг-простір, де представлені бренди на будь-який смак, і запропонував свої варіанти подарунків, які оцінить багато дівчат.

Кросівки

Сучасні дівчата дуже активні — бігають марафони, пересідають з автомобілів на самокати й багато ходять пішки, опікуються доброчинними ініціативами, багато працюють і за день встигають зробити мільйон справ. У такому коловороті не обійтися без класних нових кросівок. У ЦУМі їхній вибір просто величезний — від дизайнерських моделей Versace до екобренду Veja, який любить герцогиня Кембриджська, Емма Вотсон і Маріон Котіяр.

Предмети інтер’єру

Як людина-візуал я готовий звідусіль везти цікаві речі для дому. Вважаю, що саме деталі наповнюють простір навколо нас життям. Колегам на 8 березня я теж хочу подарувати щось пов’язане з домашнім затишком. Обожнюю свічки Ralph Lauren Home й аромати для дому Baobab Collection, які нерідко порівнюють з артоб’єктами. Загалом на п’ятому поверсі ЦУМу можна втратити лік часу.

Аромат

Аромат — ще одна безпрограшна ідея для подарунка, але робити це потрібно тільки для найближчих і коханих людей. На першому поверсі ЦУМу представлена ​​величезна кількість парфумерних брендів, гідних зайняти місце на приліжковій тумбочці. Можу вирізнити британців Atkinsons — бренд зі 150-річною історією, популярних сьогодні Jo Malone, аромати яких можна нашаровувати один на одного й почуватися справжнім парфумером, прогресивних шведів Byredo, що працюють під девізом "Менше — це іноді більше".

Streetwear

Streetwear став невіддільною частиною нашого життя, а нове худі або круті джинси ніколи не будуть зайвими. До того ж у ЦУМі відкрилася ціла зона, присвячена вуличній моді. Там можна знайти такі бренди, як Fred Perry, Carhartt WIP, Stussy, Obey, Eastpak, Champion та українських Riot Division, Act1, Ksenia Schnaider, m0d44.

Популярне на VOGUE