В останню мить: ідеї для подарунків до Дня матері

День матері цього року світ відзначає 10 травня. Це чудовий привід ще раз показати всю свою любов найдорожчій і найближчій для нас людині, зробити сюрприз і втішити. Разом з київським ЦУМом, у якому нині діє додаткова знижка 10% до вже наявних -30%, ми вибрали найкращі подарунки на втіху мамі.

imageSleeper
Найкраща подруга

Жодна жінка не відмовиться від нової сумки — маленької або великої, ошатної або практичної. Одна з найширших лінійок представлена в культового німецького бренду MCM, у колекції якого є і невеликі сумки суворої форми, і місткі рюкзаки, і металізовані клатчі. У 70-х їх носили Даяна Росс і Девід Бові, а тепер серед прихильниць подібних — Бейонсе й Ріанна.

MCM
MCM
MCM

Більше подарунків з додатковою знижкою можна купити тут.

Сміливе рішення

Мами нерідко себе обмежують, коли вибирають одяг. А що коли відкрити їй світ принтів, яких у колекціях сезону весна-літо 2020 безліч — від переосмислення леопарду RIXO до чарівного горошку ALEXACHUNG.

Rixo
ALEXACHUNG
Diane von Furstenberg

Більше подарунків з додатковою знижкою можна купити тут.

На льоту

Наші мами сьогодні набагато активніші, ніж ми. Можливо, вони встигають більше, бо не мають звички скролити стрічку в смартфоні або природно бажають зробити максимум. У будь-якому разі пара нових кедів або кросівок їм не завадить. Головне, акуратно дізнатися правильний розмір.

Versace
Sergio Rossi
F_WD

Більше подарунків з додатковою знижкою можна купити тут.

Вихід у світ

У гардеробах сучасних міських мешканок часто бракує так званого одягу на вихід і навіть найпростіший похід у театр або на відкриття виставки може стати проблемою. У такому разі завжди вигідно мати в шафі особливий жакет — він може бути оксамитовим, ошатно-білим або, навпаки, подібним до класичного смокінга. Зробіть мамі такий подарунок.

Barbara Bui
Diane Von Furstenberg
Barbara Bui

Більше подарунків з додатковою знижкою можна купити тут.

Популярне на VOGUE