Якщо ви досі не купили карго штани, це ваш знак

Кожен сезон має декілька ключових трендових предметів одягу, які відображають поточний настрій у моді. І цього весняно-літнього сезону жодна річ так не характеризує утилітарний шик, як штани карго. Робочий одяг, який полюбився усім своєю практичністю та легкістю, цьогоріч був переосмислений з новими й цікавими деталями, як-от масивними застібками, великими накладними кишенями та навіть збільшеними об'ємами. У колекціях весна-літо 2024 ви можете побачити штани карго всюди від: Dries Van Noten до Proenza Schouler і Saint Laurent.

Undercover весна-літо 2024

Крім культових модних домів, і сучасні, і хай-стріт бренди представили свої власні версії дуже вишуканих карго. Візьмемо, наприклад, надзвичайно об'ємну оливкову пару від Frame. Завдяки вільному крою ці штани матимуть чудовий вигляд з простою білою футболкою, легким верхнім одягом і витонченими кросівками чи навіть модними лоферами. Джинси карго також популярні цього сезону – вони дещо більш повсякденні та невимушені, ніж класичні бавовняні штани. Чудові варіанти можна знайти в Etro, Me+Em, JW Anderson і Citizens of Humanity. Інші нетрадиційні штани, які варто відзначити, варіюються від пари лляних штанів Reformation до нейлонових плісированих штанів Tibi.

Saint Laurent весна-літо 2024

The Attico весна-літо 2024

Що не кажи, але сьогодні жіночі штани-карго заслужили своє місце як сучасний елемент гардероба, який можна носити під час виконання буденних справ або для прогулянки чи для більш ошатних приводів. Незалежно від того, чи є ви прихильником мінімалізму, який шукає витончену білу пару, яка буде незамінною протягом усього літа, чи ви хочете виразити себе дикими камуфляжними принтами, придбайте штани карго, які задають модний тон цього року.

DRIES VAN NOTEN
AGOLDE
PROENZA SCHOULER
DENIMIST
& OTHER STORIES
JW ANDERSON
FRAME
SALON 1884
CITIZENS OF HUMANITY
MANGO
TWP
COS
FAITHFULL THE BRAND
SEA
SAINT LAURENT
ETRO
THE ATTICO
FORTELA
ME+EM
SACAI
STELLA MCCARTNEY
THE FRANKIE SHOP
DARKPARK
TG BOTANICAL

Популярне на VOGUE