Взуття з деніму — найгучніший тренд 2023 року

Цього сезону весна-літо 2023 дизайнери одержимі пристрастю до деніму. Ми бачили всілякі моделі джинсів (від варіантів з вінтажним ефектом до широких моделей і пар з низькою посадкою), спідниці в довжині максі, практичні сорочки з деніму, які можуть скласти конкуренцію бавовняним, а також джинсові сумки та, звісно ж, взуття, про яке хочеться поговорити окремо. У центрі уваги цієї весни опинилися чоботи, туфлі та босоніжки, виконані в різних відтінках деніму — від вибіленого блакитного до класичного темно-синього.

AZ Factory

Немає жодних сумнівів у тому, що денім — один із головних трендів сезону весна-літо 2023 року, залишилося тільки розібратися, як носити модне джинсове взуття. Цього сезону дизайнери пропонують наважитися і вдягати якнайбільше речей з деніму в одному образі. Легко поєднуйте темний і світлий денім, а також додавайте до взуття джинси такого ж відтінку – цей стилістичний прийом візуально подовжуватиме ваші ноги. Приклади шукайте в колекціях AZ Factory, Marine Serre та Diesel.

Diesel

AZ Factory

Цієї весни знайти взуття з деніму собі до смаку зможе кожна модниця. Так, босоніжки на джинсовій танкетці у стилі нульових пропонують Masha Popova, елегантні туфлі у синьому відтінку ви знайдете у AZ Factory, мюлі з випраним ефектом у Diesel, а лаконічні чоботи до колін — у Marine Serre.

Marine Serre

Diesel

Givenchy

Masha Popova

Vogue.ua зазирнув у нові колекції брендів і зібрав найбажаніше взуття з деніму, яке вам точно сподобається.

JW Anderson
Alexander Wang
Amina Muaddi
Chloé
Jimmy Choo
Miu Miu
Isabel Marant
Marni
Dolce & Gabbana
Balmain
Senso
Roberto Festa

Популярне на VOGUE