Велике повернення стилю бамстер

Александр Макквін був ключовим гравцем у справі успіху штанів з низькою посадкою на переході від 1990-х до нового тисячоліття. Достатньо повернутися до його першої колекції, представленої в 1993 році. Це був перший раз, коли британський дизайнер продемонстрував масштаб свого таланту. Його популярність різко злетіла, коли він представив свої ризиковані моделі – фасони із дуже низькою талією. Так народився стиль бамстер.

Masha Popova

Ні для кого не секрет, що тенденції, якими були позначені 2000-ті, тепер стали моднішими, ніж будь-коли. У сьогоднішньому трендовому списку зʼявилися такі помітні речі, як оксамитові спортивні костюми, сукні з лелітками, пояси XXL і, звісно, штани з низькою талією. Багато брендів, у тому числі Versace, Blumarine, одна із найзнаменитіших марок нульових, та український бренд Masha Popova обігрують цей тренд у своїх колекціях.

Versace

Blumarine

Такі знаменитості, як Джулія Фокс, Белла Гадід та Емілі Ратаковскі, вже надихнулися цим сексуальним відродженням. Так, ЕмРата додала до свого гардеробу штани з ультранизькою посадкою. Це було задовго до того, як Alexander McQueen представили оновлений тренд на своєму показі весна-літо 2023 року під керівництвом Сари Бертон. Кілька моделей вийшли на подіум в ошатних брюках і джинсах з низькою посадкою. Чи стане цей тренд таким же популярним, як 29 років тому? Впевнені, що так.

Alexander McQueen

Alexander McQueen

За матеріалами vogue.fr.

Популярне на VOGUE