В'язана жилетка — найстильніші варіанти цієї весни

Чи можна уявити собі більш затишний образ у ще прохолодні весняні дні, ніж поєднання вільного в'язаного светра або в'язаної жилетки із просторими штанами? Навряд чи. Такий стиль нагадує модну філософію скандинавок — має бути зручно, м'яко та візуально гарно. Ми активно наслідуємо цей підхід та готуємося до перших по-справжньому теплих днів, опановуючи найзатишніший та найуніверсальніший тренд — поєднання в'язаних жилеток із футболками, сорочками, лонгслівами, спідницями та штанами. Vogue.ua зібрав найстильніші в'язані жилетки цієї весни.

З високим горлом

Коли вже хочеться звільнити від товстого шару одягу руки, але шия ще потребує захисту від прохолодного вітру, на допомогу приходить жилетка з високим горлом. Нам подобаються жилетки прямого силуету, які ідеально поєднуються з сорочками. Поза класичними однотонними варіантами, зверніть увагу й на яскраві моделі, як-от чорна жилетка Max Mara з білим візерунком.

Getty Images

Proenza Schouler White Label

Max Mara

На блискавці

Вже декілька сезонів ми спостерігаємо популярність светрів та жилеток на блискавці. Завдяки вільному крою з ними легко створювати багатошарові образи, а ще жилетки на блискавці є зручним варіантом для активного дня на ногах. Пухнаста жилетка Varley з розкидним коміром вдало доповнить повсякденні образи.

Getty Images

Fabiana Filippi

Varley

Вкорочена

Вкорочена довжина — це завжди про витончений стиль та креативність. Синьо-зелена жилетка Anna Sui з рюшами та V-подібним вирізом ніби закликає розквітнути цієї весни. А жилетка Barrow нагадує яскравим малиновим відтінком, що урізноманітнити пастельні образи просто.

Getty Images

Barrow

Anna Sui

З рельєфним узором

Хай то жилетки JW Anderson з нашитими елементами, різноколірна жилетка у техніці печворк чи класична чорна жилетка Loewe із симетричною рельєфною в'язкою — така модель є ідеальним варіантом, щоб збирати погляди, а ще незамінна у теплі дні, щоб не ховати об'ємні деталі під тренчем чи курткою.

Getty Images

JW Anderson

Loewe

JW Anderson

На ґудзиках

Класика жанру — жилетка на ґудзиках. Романтичний блакитний варіант Alessandra Rich надихає нас обирати приталені моделі з рюшами.

Getty Images

Alessandra Rich

Ganni

Популярне на VOGUE