Трикотажні штани – головна річ цієї осені

Донедавна ми носили їх вдома, але низка їхніх переваг – вони м'які, теплі та зручні – дозволяє їм частіше зʼявлятися на вулиці. Трикотажні штани радують різноманітністю візерунків і кольорів та доводять, що модні жіночі штани – це не просто джинси. Vogue.uа зʼясував, як носити трикотажні штани цієї осені.

Трикотаж в елегантному образі

Трикотажна пряжа, глибокий бордовий колір і яскраві аксесуари, що створюють контекст – темні окуляри, сумка з ланцюжком, золоті каблучки та довгий шарф з тієї ж тканини – достатньо, щоб підкреслити елегантний характер образу. На Тижні моди в Парижі Вероніка Ферраро показала, як носити трикотажні штани у вишуканому стилі ретро.

Трикотажні штани на щодень

Сірий трикотажний комплект у рубчик потребує лише яскравого взуття. У цьому випадку стильовий напрямок задають кросівки. Це чудовий образ для неспішних вихідних за містом або для зустрічі з друзями. Розпущене волосся і мінімальний макіяж підкреслюють невибагливість стилізації.

Трикотажний комплект

Перед останнім показом Chanel у Парижі Марія Гелена Бордон Мейрелеш з'явилася в образі, який продемонстрував велику прихильність до бренду. До темно-синього трикотажного комплекту модниця додала сумку, ремінь та кольє з логотипом Chanel. Трикотажні штани трохи нижче коліна були доповнені сірими замшевими чоботами в стилі 1970-х, а романтично зав'язане волосся, макіяж, що підкреслює вилиці, і контрастний лак для нігтів підкреслили еклектичність образу.

За матеріалами Vogue.pl.

Популярне на VOGUE