Спідниця Rah-Rah — найромантичніша річ цього літа

Жвава назва спідниці Rah-Rah цілком відповідає її виразному силуетові. Здобувши популярність у 1980-х роках, Rah-Rah нещодавно отримала друге життя на подіумах сезону весна-літо 2024, коли бренди запропонували ретростилі в сучасній інтерпретації, занижену посадку, оборки, волани, рюші та асиметричні лінії подолу. Vogue.ua зібрав найромантичніші спідниці Rah-Rah цього літа.

Miu Miu

Попри те що коріння спідниці Rah-Rah — не тільки стиль бохо, силует відсилає до образів відвідувачів фестивалів у 1990-х і "нульових". Варто звернути увагу на колекцію Miu Miu, де на подіумі зʼявилися мініспідниці, що обтягують стегна, з логотипами та шнурками. Поєднуйте їх із туфлями-човниками або босоніжками.

Molly Goddard

Loewe

Якщо роздумуєте над тим, як вписати спідницю Rah-Rah в офісний дрескод, слід ознайомитися з колекцією Loewe весна-літо 2024, у якій представлені багатошарові спідниці з легких кремових і темно-синіх тканин у поєднанні з картатими сорочками, светрами з V-подібним вирізом і, звичайно, трендовим взуттям — балетками Мері-Джейн, босоніжками та мюлями.

Vaquera

Спідниця з низькою посадкою від Vaquera доповнювалася конічним бра, бомбером і беретом із шипами, а спідниці Molly Goddard — розстебнутими кардиганами і металевими туфлями на платформі. Vogue.ua зібрав 5 найгарніших спідниць Rah-Rah, які варто додати до свого гардероба просто зараз.

Alaia

Comme Des Garçons

Isabel Marant

Miu Miu

Molly Goddard

За матеріалами vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE