Сорочка поло — головне придбання прийдешнього сезону

TREND
17 листопада 2023

Відродження нульових відбувається вже деякий час, але лише нещодавно мудборди відійшли від образів Періс Гілтон на користь університетського стилю, відомого також як препі. Miu Miu — це бренд, який зараз, певно, має найбільший вплив на цикл трендів, і в колекції весна-літо 2024 ошатні сорочки поло були головним центром тяжіння. Моделі дефілювали у темно-синіх сорочках поло в поєднанні з мішкуватими шортами, класичними блейзерами та човниками. Vogue.ua з'ясував, чому сорочка поло — головне придбання прийдешнього сезону.

Dries Van Noten

The Row

Dries van Noten не залишилися осторонь: їхні поло з горизонтальними смугами були такими ж стильними, і саме це надало цьому повсякденному бавовняному трикотажу шарму. Темну синьо-зелену сорочку для регбі доповнили прозорою спідницею, прикрашеною лелітками, чорним пальтом, туфлями на підборах і шкарпетками з візерунком. У Мілані велику увагу привернула дебютна колекція Сабато де Сарно для Gucci, в якій він зосередився на нехитрих основних елементах. Його поло були виготовлені в техніці кроше, з червоними та зеленими смужками на комірі та манжетах — відповідні мікрошорти лише додавали ефекту "Пліткарки".

Dsquared2

Gucci

У сезоні весна-літо 2024 The Row пропонують більш м’який варіант поло в ансамблі з мідіспідницею та водонепроникним пальтом. Поло без логотипів, смужок і ґудзиків може бути альтернативою білій футболці з круглим вирізом або простій майці, які домінували в останні роки.

Miu Miu

Якщо потрібні додаткові докази того, що сорочки поло візьмуть гору над футболками 2024 року, варто звернутися до образів знаменитостей. Гейлі Бібер і Ріанна першими спробували цю тенденцію. На початку року вони обидві носили вкорочену смугасту модель Loewe з мішкуватими джинсами. А от Тейлор Свіфт вбралася як справжня студентка: обʼємну сорочку поло від Stella McCartney вона поєднала з коричневими шкіряними чоботами та тенісним кольє.

Тейлор Свіфт

Гейлі Бібер

За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE