Skousers — новий гучний тренд

Минулого року Кеті Голмс викликала модний ажіотаж, коли відвідала iHeartRadio Jingle Ball у довгому бюстьє поверх джинсів. Стилістка акторки, Карла Велч, захистила суперечливий образ у коментарі New York Times: "Ми вирішили, що насичений колір бюстьє був цікавим у поєднанні з джинсами, що створило відчуття молодості".

Кеті Голмс, 2022 рік

Джессіка Альба, 2003 рік

Насправді Велч щось знала. Поєднання сукні або спідниці зі штанами, skousers (від англ. skirt — спідниця та trousers — штани), стало ключовим трендом на модних показах сезону осінь-зима 2023/2024.

Conner Ives, осінь-зима 2023/2024

Johanna Parv включили технологічні спідниці поверх легінсів у свою дебютну колекцію осінь-зима 2023/2024, а її колега, лондонський дизайнер Коннер Айвз, поєднав джинси з тунікою. Блискучі спідниці поєднувалися з різноманітними штанами у Luar, а міні римувалися зі спортивними штанами у Heron Preston.

Heron Preston, осінь-зима 2023/2024

Найбільш привабливі приклади були люб’язно надані Кімом Джонсом у Fendi, де моделі носили плісировані спідниці поверх штанів косого крою — стильовий крок, який "походив із його власного інстинкту включити тканини та форми чоловічого одягу в лексику витонченого жіночого гардероба", як зазначив Люк Літч для Vogue. На показі було представлено щонайменше 12 різних пар skousers: від сірих до яскраво-рожевих атласних інтерпретацій.

Fendi, осінь-зима 2023/2024

Fendi, осінь-зима 2023/2024

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE