Шкіряні сукні без бретельок — модна знахідка сезону осінь-зима 2023/2024

Одяг зі шкіри вже кілька сезонів посідає центральне місце на подіумах. Значною мірою на це впливає і той факт, що це візитна картка таких брендів, як Bottega Veneta: шкіра формується на тілі в усіх можливих варіаціях — від спідниці до верхнього одягу та шкарпеток, які імітують в'язаний ефект. У такий зірковий для цього матеріалу час сукня є однією із найнеобхідніших інвестицій у гардероб — і колекції осінь-зима 2023/2024 яскраве тому підтвердження.

JW Anderson

Здається, що шкіряні сукні з декольте без бретельок обіцяють монополізувати значну частину пропозицій прийдешнього сезону. Gabriela Hearst — один із брендів, які пропонують їх у довгому форматі та бордовому кольорі. Найбільш класична версія — міні чорного кольору — була запропонована Ermanno Scervino, Ludovic de Saint Sernin та JW Anderson.

Ludovic de Saint Sernin

Ermanno Scervino

Цей тренд походить від естетики Y2K, але можна знайти й інші моделі, навіяні сучасністю. Наприклад, Uma Wang пропонують варіант із ефектом м’ятої шкіри в темному відтінку і довжиною до щиколотки, який бренд поєднує з золотистими деталями. Christopher Kane презентували червону сукню силуету "олівець" з додатковою спідницею з воланами.

Christopher Kane

Uma Wang

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Популярне на VOGUE