Найгарячіші тренди літа за версією Instagram

Хоч до кінця літа залишився ще цілий місяць, Instagram вже переповнений мільйонами фотографій, зроблених біля моря, під час подорожей і на відпочинку. Вони ж допомагають визначити найгарячіші тренди сезону. Наприклад, 2017 року всі носили купальники з високими вирізами, як було модно в 1980-х, торік хітом стали сонцезахисні окуляри у вигляді серця і шорти-велосипедки, а цього літа свої "лайки" збирають прикраси з черепашок, шовкові спідниці з леопардовим принтом і багато іншого.

Браслет на ногу

Ностальгія продовжує визначати модний порядок денний. Цього разу зі спогадів дитинства повернули браслети на ногу, що були дуже популярними в 90-х і першій половині нульових. Активно підтримали цю тенденцію невеликі ювелірні бренди, які спеціалізуються на прикрасах ручної роботи, – на їхніх Instagram-сторінках такого роду аксесуарів з'явилося дуже багато. Адже коли, як не влітку, носити браслети на ногах і слухати реґі?

@monikh
Леопардова спідниця

Леопардовий принт вже давно зарахований до класики, але цього літа він панував буквально всюди. Каталізатором стала шовкова леопардова спідниця, у якої навіть з'явився свій Instagram-акаунт. Так, не всі зібрані в ньому приклади, як і з чим носити "хижака", є релевантними, але сам тренд читається чітко.

@leopardmidiskirt
Ефект tie-dye

Instagram-аудиторія жваво відгукнулася на тренд tie-dye, який став одним з ключових у сезоні весна-літо 2019. Більше того, народні умільці нерідко самі робили речі з цим ефектом, виварювали їх на власних кухнях. Якщо експериментувати немає натхнення, краще звернутися до колекцій Stella McCartney, Dries Van Noten і Proenza Schouler.

@karenbritchick
Прикраси з черепашок

Хто в дитинстві не робив прикрас або виробів з черепашок? Час згадувати втрачену навичку, якщо хочеться підтримати цей гарячий Instagram-тренд. Браслети, сережки та кольє, прикрашені десяткою черепашок різних розмірів, почали з'являтися в мережі ще торік, але влітку 2019-го досягли свого апогею. У межах міста вони мають не завжди доречний вигляд, але якщо відпустка біля моря ще попереду, чому б не спробувати?

@newone
Окуляри на ланцюжку

Ще одна тенденція, пов'язана з літнім відпочинком, – окуляри на ланцюжку. Крім ефектного зовнішнього вигляду вони володіють практичністю: нарешті можна не боятися втратити улюблені окуляри на пляжі.

@donni

За матеріалами: vogue.com

Популярне на VOGUE