Попелясто-сірий — наймодніший відтінок сезону осінь-зима 2024/2025

У новому сезоні сірий колір, модний минулого року, трохи світлішає і набуває попелястого відтінку. Він може бути мінімалістичним і водночас ефектним та добре працювати як на одязі, так і в аксесуарах, та найбільшою його перевагою є універсальність. Він ідеально поєднується з іншими кольорами і пасує практично до всього. Vogue.ua зібрав наймодніші образи попелясто-сірого відтінку сезону осінь-зима 2024/2025.

Stella McCartney

Поекспериментувавши з класичним сірим минулої осені, цього сезону дизайнери приділили особливу увагу його світлим відтінкам — попелястому, сіро-блакитному та сталевому. Послідовність і креативність творців моди дозволили нам побачити новий потенціал цих кольорів і зробити таку гаму однією з наймодніших.

Courreges, Chloe, Stella McCartney

Попелясто-сірий домінуватиме в мінімалістичних образах. Цей відтінок ідеально пасує для сучасної версії вуличного одягу, може бути інтригуючим вечірнім варіантом і навіть знайде своє місце у стилі бохо, який гучно повертається, досі несправедливо обмежуючись теплими землистими кольорами. Утім, найголовніше те, що попелястий чудово поєднується з іншими кольорами, і це робить його ідеальною основою для осіннього гардероба: його можна римувати з модними аксесуарами бордового кольору, оливково-зеленими елементами або пісочно-бежевими мотивами.

Dries van Noten, Bottega Veneta, Carven

Найкраще почати свою модну пригоду із цим відтінком з "вічних" речей: вовняних пальт, як у Prada, квадратних жакетів, як у Bottega Veneta, або суконь із колекції Carven. Рекомендуємо також звернути увагу на осінні комбінезони в стилі 1980-х, запропоновані Stella McCartney, або total looks, як у шоу Courrèges і Dries Van Noten.

За матеріалами Vogue.pl.

Популярне на VOGUE