Пастельні відтінки в колекціях весна-літо 2023

Пастельна колірна гама — головна героїня весняно-літніх колекцій багатьох дизайнерів. З настанням тепла ці ніжні та солодкі кольори стають справжніми антидепресантами в модному гардеробі. Від лимонного сорбету до фісташкового праліне — Vogue.ua зібрав найкрасивіші образи в пастельних відтінках сезону весна-літо 2023.

Блакитний

Відтінок безхмарного блакитного неба дарує надію та віру у світле майбутнє, що нині особливо потрібні всім українцям. Цієї весни поповнити гардероб радимо невагомою сукнею з блискучим декором, як у колекції Coperni, та універсальним трикотажним комплектом, що складається з подовженого топа та широких штанів, як у Hermès.

Hermes

Coperni

Жовтий

Життєствердний та радісний жовтий у новому сезоні трансформується у свою мʼякішу версію. Особливо виграшно він виглядатиме на струмливих шовкових сукнях. Знайти таку можна у весняно-літній колекції українського бренду Anna October. Також варто звернути увагу на лляні костюми, як у Balmain, — необхідні помічники для створення невимушених образів у літню спеку.

Anna October

Balmain

Лавандовий

Не менш актуальним є ніжний лавандовий. Цього сезону такий відтінок забарвив сукні з оборками, створені зі струмливої тканини, як у Loewe, та комплекти з топу і спідниці з довгим шлейфом, як у колекції Victoria Beckham. Римувати лавандовий варто з яскравим червоним чи грати ва-банк та обирати монохромний total look.

Loewe

Victoria Beckham

Зелений

Освіжити весняний гардероб можна за допомогою зеленого пастельного кольору. Цей приємний відтінок фісташкового сорбету ми бачили на асиметричних сукнях, як у Acne Studios, та навіть твідових ансамблях, як у Chanel. Зробіть цей колір головним героєм образу і додайте улюблені прикраси.

Acne Studios

Chanel

Мікс відтінків

Не менш ефектний вигляд матиме мікс кількох пастельних відтінків в одному образі. Надихнутися на нову стилізацію допоможуть Dries Van Noten та Miu Miu.

Dries Van Noten

Miu Miu

Популярне на VOGUE