Пастельні відтінки в колекціях осінь-зима 2022/2023

Coperni, Bottega Veneta, Bevza, Jil Sander, Acne Studios

Зима — це не тільки темні кольори. Задля створення яскравих і ненудних образів варто заручитися підтримкою пастельних відтінків, яких у сезоні осінь-зима 2022/2023 було представлено вдосталь. Від ніжних переливів лимонного крему до лавандового морозива — vogue.ua зібрав найкращі образи, відтворені в пастельній гамі.

Жовтий

Мабуть, одним з найголовніших кольорів цього сезону справедливо можна вважати жовтий. Його пастельний, м’якший варіант припав до душі й дизайнерам: у своїх колекціях ніжний відтінок сонячних променів використали Erdem й обіграли ним вовняне пальто й теплу сукню, Bottega Veneta зробили ставку на асиметричну сукню, а Celine продемонстрували монохромний образ, складений з кроп-топа, мідіспідниці з розрізом, гостроносих чоботів і невеликої сумки.

Bottega Veneta

Celine

Erdem

Рожевий

Рожевий, що відсилає до дитячих спогадів, знову займає провідні позиції серед тенденцій поточного сезону. Утім цієї зими дизайнери радять іти ва-банк та збирати pink total look. Віднайти натхнення допоможуть образи, що їх представив український бренд BOBKOVA, зокрема брючний костюм вільного крою в поєднанні із сорочкою в тон, Coperni та Balmain.

BOBKOVA

Coperni

Balmain

Блакитний

Чистий і спокійний ніжно-блакитний цього сезону віднайшов своє місце в сукнях, створених зі струмливих тканин, напівпрозорих матеріалах і навіть трикотажі. Хоч що виберете, пастельний блакитний якнайкраще пасуватиме для будь-яких стилістичних експериментів. Радимо звернути увагу на колекції Emporio Armani, Bevza та Hermes.

Bevza

Hermes

Emporio Armani

Зелений

Колір пробудження, оновлення й перезавантаження також припаде до душі всім прихильницям ніжних базових відтінків. М’який фісташковий у своїй осінньо-зимовій колекції показали Jil Sander, ефектно поєднавши його з молочним. Fendi ж продовжують тенденцію на "голі" сукні, римуючи аквамариново-зелений з бежевим, світло-коричневим та пудрово-рожевим.

Jil Sander

Fendi

Ліловий

Не можна не згадати про магнетичний ліловий. Він однаково гарний як соло, так і в образах, створених за допомогою стилістичного прийому color blocking. Поєднуйте різні відтінки, як у колекції Patou, чи робіть вибір у бік шовкової сукні, як у Acne Studios.

Patou

Acne Studios

Популярне на VOGUE