Особливе свято: лаконічні образи для зустрічі Нового року

Цей Новий рік стане особливим для кожного українця. У святкову ніч за новорічним столом відбудуться найочікуваніші та найтепліші зустрічі з рідними. Ми відзначимо свято, яке в нас ніхто не зможе забрати, хоч як намагатиметься, і яке неодмінно дасть поштовх до нових починань. Звісно, найяскравіші вбрання ми залишимо для святкування Перемоги, утім разом з київським ЦУМом vogue.ua зібрав лаконічні образи для зустрічі цьогорічного свята в новорічну ніч.

image
Anouki

Головний акцент цього року — на комфорті та відчутті безпеки. Довгий вовняний кардиган Gestuz — синонім тепла, особливо в багатошаровому образі. У пару до нього виберіть ошатну блузу від Anouki з торочками, всіяними сяйливим камінням, та штани прямого крою від Litkovska. Хустка з візерунком, натхненим традиційним орнаментом, від українського бренду Edere Editions ефектно завершить образ.

Кардиган, Gestuz; блуза, Anouki; штани, Litkovska; чоботи, Wandler; сумка, Coperni; хустка, Edere Editions; сережки, Isabel Marant

Прийдешній 2023-й — рік Водяного Кролика, зустрічати який рекомендують в одязі темних відтінків. Тож радимо звернути увагу на довгу чорну сукню Victoria Beckham. Утім, якщо душа прагне яскравих кольорів, на допомогу прийдуть аксесуари й прикраси: червоні туфлі Mach&Mach, барвиста сумка Wandler та сережки Marc Jacobs.

Сукня, Victoria Beckham; сумка, Wandler; туфлі, Mach&Mach; кольє й каблучка, усе — Isabel Marant; сережки, Marc Jacobs

Звісно, національні мотиви цього року як ніколи актуальні. Вишита сукня Vala неодмінно стане в пригоді не тільки в новорічну ніч, а й для щоденних образів. Яскраві сяйливі аксесуари, як-от туфлі SJP by Sarah Jessica Parker та намисто Bernard Jewelry, нададуть образу потрібного блиску.

Сукня, Vala; сумка, Coperni; туфлі, SJP by Sarah Jessica Parker; кольє, Bernard Jewelry; сережки, Bevza; шпилька, Anouki

Для тих же, чия душа потребує святкового настрою, леліток і блискучих елементів, на злість усім, хто намагається це відібрати, пропонуємо вибрати сяйливу мінісукню від українського бренду Nataliya Novitska з торочками. У пару до неї ідеально пасуватимуть босоніжки Alexandre Vauthier і сумка, усипана різнокольоровими блискітками від Jimmy Choo.

Сукня, Nataliya Novitska; босоніжки, Alexandre Vauthier; сумкa, Jimmy Choo; сережки, Isabel Marant; каблучка, Alighieri Jewelry

Чоловічі колекції представлені на -1 поверсі столичного універмагу. Там можна вибрати актуальні позиції одягу й аксесуарів як собі, так і на подарунок. Серед наших фаворитів — базовий гольф BOSS, сорочка в утилітарному стилі від Maharishi, вельветові штани AMI Paris, що легко стануть ідеальною заміною звичним джинсам, та екологічна дублянка зі штучної шкіри від Nanushka.

Окрім цього, радимо звернути увагу на широкий вибір аксесуарів: футуристичні кросівки Norse Project, шкіряну мінісумку Maison Kitsune, класичну краватку в принт polka-dot від Hawes & Curtis та, звісно, елегантний двосторонній ремінь від Bally.

Не варто забувати й про образи для наймолодших модниць і модників. У ЦУМі представлено безліч дитячих товарів: від одягу й взуття до аксесуарів, іграшок та гаджетів.

Chloe Kids

Якщо цей Новий рік варто зустрічати в темних відтінках, то ідеальним натхненням слугуватимуть образи Венздей, головної героїні нового серіалу Netflix. Теплий смугастий кардиган Self-Portrait з ажурним коміром рекомендуємо римувати зі спідницею Chloe Kids з такими ж деталями та високими черевиками Premiata.

Кардиган, Self-Portrait; спiдниця, Chloe Kids; черевики, Premiata; сумка, KARL Kids

Брючний костюм — справжня класика святкових хлопчачих образів. Проте цього року про бунтівний характер маленьких модників нагадуватиме базове поло від Polo Ralph Lauren та кеди Golden Goose, а протисонцеві окуляри Izipizi нададуть такому вбранню потрібної крутості.

Піджак і штaни, усе — BOSS Kids; полo, Polo Ralph Lauren Kids; кеди, Golden Goose; oкуляри, Izipizi

Флористичні мотиви, подібні до орнаментів на традиційних вишиванках, знайшли своє місце й на дитячих сукнях. Модель від Chloe Kids радимо стилізувати з практичними кедами Kurt Geiger, прикрашеними кольоровим камінням та мʼякою пухнастою поясною сумкою, що вмістить усі потрібні дрібнички.

Сукня й сумкa, усе — Chloe Kids; кeди, Kurt Geiger

Популярне на VOGUE