Найтепліші молочні светри осінь-зима 2022/2023

Настав час повертатися до осінньо-зимових речей, які були заховані в наших шафах, а саме до теплих черевиків, обємних пуховиків та незамінних затишних светрів, які зігріють вас у холодну погоду. Останні цього сезону представлені в різноманітних фасонах — від рибальських светрів до об’ємних моделей і пухнастих варіантів з мохеру. Серед найактуальніших відтінків вирізняється молочна колірна гама, яка подарує потрібну дозу тепла й затишку, а також легко поєднуватиметься з іншими кольорами.

Max Mara

Молочний светр — універсальна річ у зимовому гардеробі, яку ви можете носити з утилітарними синіми або сірими джинами, діловими брючними костюмами, шкіряними спідницями або штанами-карго. Цього сезону в колекціях брендів ви знайдете різні відтінки цього практичного светра — від солодкої ванілі до топленого молока. Так, Max Mara зробили ставку на лаконічний подовжений светр з високим горлом, який бренд пропонує носити зі штанами-палацо, Jil Sander показали пухнастий светр у відтінку бананового крему в парі з елегантною спідницею, а в колекції The Row з’явився базовий пуловер у відтінку білого шоколаду.

Jil Sander

The Row

No.21

Рибальський светр, також відомий як аранський джемпер — один з головних трендів цього сезону. Ця модель являє собою надщільне в’язання візерунком кіскою й може зігріти навіть у найхолодніші дні. Найкращі варіанти знайдете в Coperni та Ports 1961. Крім того, неможливо уявити собі зимовий гардероб без кашеміру. Цей високоякісний, теплий і приємний до тіла матеріал — must have, коли стовпчики термометра наближаються до 0 °С. Це може бути базова водолазка, светр з круглим або V-подібним викотом, а також модель з високою горловиною. Зазирніть у колекцію Loro Piana або Brunello Cucinelli, де ви точно знайдете елегантні кашемірові светри.

Ports 1961

Loro Piana

Coperni

Vogue.ua зібрав 10 найтепліших молочних светрів сезону осінь-зима 2022/2023.

Популярне на VOGUE