До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші светри з V-подібним вирізом осінь-зима 2022/2023

Теплий та водночас жіночний тренд цієї осені – светри з V-подібним вирізом. Подібну модель джемпера можна носити кількома способами: надягати на голе тіло, візуально подовжуючи шию і підкреслюючи витончені ключиці, або комбінувати з сорочками і водолазками, граючи в актуальну багатошаровість. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 дизайнери пропонують вибирати светри як з екстремально глибоким декольте, так і моделі з невеликим трикутним вирізом. Vogue.ua зазирнув у нові колекції брендів і зібрав найбажаніші светри, які стануть вам у пригоді в листопаді.

Boss

Коли ми думаємо про типовий осінній светр, на ґадку відразу спадають теплі джемпери з "косами", пуловери Fair Isle в альпійському стилі або моделі з високим горлом з вовняного мохеру. Хоча це класичні светри для холодної погоди, в листопаді все ще можна побалувати себе светрами з V-подібними вирізами, які не менш практичні в носінні. Так, ви можете надягати светри з глибоким декольте в парі зі брючними костюмами, як це роблять Boss, поєднувати з базовими білими сорочками за прикладом Ralph Lauren або міксувати із сексуальними бралетами, надихнувшись колекціями Stella McCartney або Philosophy di Lorenzo Serafini.

Реклама
Jonathan Simkhai
Bottega Veneta
Ralph Lauren

Светри з V-подібним вирізом стануть чудовою альтернативою кардиганам, що їх так люблять носити знаменитості, серед яких Белла Гадід та Кендалл Дженнер. Цієї осені, крім монохромних светрів, дизайнери роблять ставку на моделі з принтами. Так, ромбоподібні візерунки, що відсилають до естетики преппі, смугасті орнаменти і просто яскраві фарби займають головні позиції в колекціях брендів. У Plan C ви знайдете светр з V-подібним декольте, прикрашений різнокольоровими колами, у Bottega Veneta – двоколірну модель у синіх відтінках, а у Jonathan Simkhai – смугастий светр у пастельних тонах.

Stella McCartney
Prada
Miu Miu
Philosophy di Lorenzo Serafini
Plan C

Vogue.ua зібрав найбажаніші светри з V-подібним викотом, які ми будемо носити у листопаді 2022 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.