Наймодніші водолазки для періоду міжсезоння

Неможливо уявити більш універсальну річ у період міжсезоння, ніж водолазка. Цей трикотажний елемент гардероба, що повторює контури фігури, має добрий вигляд як соло зі штанами, джинсами чи спідницями, так і у багатошарових образах. Ви можете надягати водолазку під сукню чи сорочку, поєднувати з маскулінними жакетами чи джемперами або використовувати як базовий шар, щоб показати ефектні бралети. У новому сезоні дизайнери представили десятки цікавих моделей, які стануть вам у нагоді вже зараз, — від напівпрозорих водолазок і нюдових відтінків до варіантів із квітковими принтами або абстрактними мотивами.

Fendi

Модний прийом — поєднання базових джемперів та ошатних спідниць — ми бачили в осінній колекції Prada. Однак це був далеко не єдиний бренд, що використав цю тенденцію. Навесні Valentino пропонують міксувати нюдову водолазку з круглим вирізом із ошатною спідницею, прикрашеною лелітками, — нам дуже подобається ця ідея. Окремої уваги заслуговують водолазки з напівпрозорих матеріалів, які найкраще носити з низом зі щільної тканини. Наприклад, Fendi поєднують тонку водолазку з класичними штанами, а Khaite — зі шкіряною спідницею-олівцем.

Valentino

Khaite

Atlein

Ferragamo

Michael Kors Collection

Stella McCartney

Gestuz

Такий базовий елемент гардероба, як водолазка, теж може бути цікавим. Наприклад, у колекції Gestuz ви зустрінете модель із абстрактним візерунком, який хочеться розглядати. Носіть її з лаконічними штанами або утилітарними джинсами карго. Тим часом Coperni показали гольф із коротким рукавом, на якому розцвіли квіткові бутони, Ferragamo — напівпрозору водолазку зі стразами, а Jil Sander — варіант із торочками.

Coperni

Jil Sander

Dries Van Noten

Sportmax

Max Mara

Vogue.ua зібрав наймодніші водолазки, які вам знадобляться у період міжсезоння.

Nanushka
Off-White
Ganni
Isabel Marant
Tory Burch
Rejina Pyo
Victoria Victoria Beckham
Balmain
3.1 Phillip Lim

Популярне на VOGUE