Наймодніші штани з низькою посадкою в колекціях весна-літо 2023

Суперечливий гіт "нульових" не збирається покидати списки головних трендів прийдешньої весни. Штани з низькою посадкою вже декілька сезонів поспіль штурмують подіуми та вулиці модних столиць, а дизайнери й надалі презентують безліч моделей, які з легкістю зможуть стати сміливою альтернативою улюбленим джинсам. Vogue.ua зібрав найефектніші штани з низькою посадкою в колекціях весна-літо 2023.

Stella McCartney

Coperni

Декоративні елементи – головний фокус дизайнерів у сезоні весна-літо 2023. Свої штани доповнили вирізами Coperni та StellaMcCartney. Останні до того ж прикрашені блискучими каменями. За завіренням бренду, носити таку модель варто з трендовим жилетом. Також найкращими супутниками можуть стати кроп-джемпери, топи та куртки.

Courreges

Victoria Beckham

За більш класичними штанами з низькою посадкою слід звернутися до VictoriaBeckham: бренд пропонує носити їх із приталеним жакетом і мініклатчем, демонструючи новий погляд на звичний офісний дрескод. Versace показали модель, скомбіновану з темного деніму та чорної шкіри – вибір найсміливіших модниць. У пару до таких штанів слід додати велику сумку, прикрашену довгими торочками.

Versace

FROLOV

Більш святковий варіант пропонує український бренд FROLOV. Штани з низькою посадкою, всипані лелітками, допоможуть створити образ для особливих заходів. Окрім універсальних і вже звичних штанів чорного кольору, радимо звернути увагу на моделі мʼяких відтінків, що ідеально пасуватимуть для весняних образів. Натхненням слугуватимуть колекції AnnaOctober та Bevza.

Bevza

Anna October

Dolce&Gabbana

Популярне на VOGUE