Найкрасивіші сукні з флористичним принтом у колекціях весна-літо 2023

Квіткові візерунки — справжня ознака наближення тепла. Cаме навесні концентрація флористичних принтів значно збільшується, а руки мимоволі тягнуться до невагомих суконь, прикрашених бутонами квітів і делікатною вишивкою. Цього сезону дизайнери представили безліч різноманітних варіантів: від акварельних нарисів до ніби намальованих олівцем квіток. Vogue.ua зібрав найкрасивіші флористичні сукні в колекціях весна-літо 2023.

Christopher Kane

Carolina Herrera

Довжина міні продовжує свою тріумфальну ходу модними подіумами. Короткі рожеві сукні з квітами можна було побачити в колекціях Carolina Herrera та Christopher Kane. Coperni та Loewe зробили ставку на темні кольори, а також на незвичні матеріали. Арно Вайан і Себастьєн Мейєр показали мінісукню з вінілу, прикрашену синьо-блакитними квітами. У пару дизайнери додали сумку та туфлі-човники з тим самим принтом.

Dries Van Noten

AZ Factory

Крім того, бренди фокусувалися на різноманітних декоративних деталях, зокрема асиметрії. Розкішна малиново-рожева сукня була представлена Dries Van Noten в ансамблі з чорними босоніжками, прикрашеними обʼємною квіткою. Міучча Прада показала мідісукню з розрізами, що відкривають нижній шар вбрання. У колекції модель представлена у трьох варіаціях — зеленого, синього та помаранчевого кольорів — із зображенням різних рослин.

Coperni

Loewe

Prada

Ніжні та романтичні сукні білого кольору, що з легкістю можуть стати основою у створенні весільного образу, презентували Erdem. Моделі А-силуету в техніці печворк якнайкраще римуватимуться з босоніжками з тонкими ремінцями та прикрасами з перлів. Max Mara зробили ставку на літній матеріал: лляна максісукня з завʼязкою галтер доповнена шлейфом та, звісно ж, прикрашена квітами, наче намальованими олівцем в особистому щоденнику.

Erdem

Max Mara

Популярне на VOGUE