Найкраще взуття на щодень, яке подовжує ноги

Бути мініатюрною жінкою зовсім не означає носити дуже високі підбори щодня. Часто ми вибираємо насолоджуватися комфортом кросівок і перевагами балеток, однак іноді все ж таки хочеться візуально подовжити ноги і витягнути силует. Існує взуття, яке може допомогти впоратися з цим завданням, не піднімаючи вас на незручні високі платформи. Це, зокрема, туфлі-слінгбеки, варіанти в стилі Мері Джейн, сабо або босоніжки з елегантними ремінцями. Vogue.ua зібрав найкраще взуття на дуже зручних підборах, яке ви повинні мати у своєму гардеробі.

Туфлі-слінгбеки

Туфлі-слінгбеки на маленьких підборах будуть добре міксуватися з будь-яким вбранням, чи то довга трикотажна сукня, чи повсякденні джинси. Вони не менш зручні, ніж балетки, проте додають необхідні кілька сантиметрів зросту.

Туфлі Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн — не тільки модний тренд цієї весни, але й найчарівніше взуття, яке повинно бути у вас в гардеробі. Завдяки стійкому підбору середньої висоти у цих туфлях ви з легкістю проведете весь день, а приємним бонусом стане візуально витягнутий і привабливий силует.

Сабо або клоги

Дерев’яні сабо і клоги, що відсилають до естетики 1970-х років, є актуальною модною тенденцією цього сезону, яка поєднує комфорт і практичність. Вибирайте класичні варіанти у нейтральних відтінках, які легко вписати у повсякденний гардероб, а також клоги, прикрашені блискучими камінцями або шипами, чи моделі з деніму.

Лофери на підборах

Якщо ви любите класичний стиль, то вам точно сподобаються лофери на підборах, які можна носити щодня з брючними костюмами, джинсами і жакетами, романтичними сукнями і білими шкарпетками.

Балетки на підборах

2023 рік знаменує собою повернення балеток. Ми віддаємо перевагу моделям на невеликих підборах, якщо хочемо додати зросту без шкоди для ніг.

За матеріалами: vogue.fr

Популярне на VOGUE