Найкраще взуття на пласкій підошві сезону осінь-зима 2024/2025

Байкерські чоботи, леопардовий принт, дербі... Цього сезону не бракує модного взуття. Однак особливо популярними будуть моделі на пласкій підошві, які добре пасують до спідниць та суконь. Незважаючи на те, що босоніжки відходять на другий план з практичних причин, спідниці можуть прослужити ще пару місяців, якщо правильно підібрати взуття. Vogue.ua зібрав 3 трендові пари взуття на пласкій підошві сезону осінь-зима 2024/2025.

Чорні дербі

Max Mara

На перехресті чоловічого та жіночого гардеробів дербі є втіленням стилю, коли йдеться про сучасні модні тенденції. Оскільки андрогінний стиль займає дедалі більше місця на подіумах, дербі стануть найкращим варіантом для поєднання з високими шкарпетками і плісированою спідницею. Додайте непрозорі колготки, коли температура стане нижчою, і актуальний образ готовий. Це чудова альтернатива чорним лоферам, які останніми місяцями носять усі любителі "тихої розкоші".

Тваринний принт

Dior

Isabel Marant

Подіуми продиктували, а модниці продемонстрували: немає кращого способу стилізувати улюблену спідницю, ніж чоботи, черевики або балетки з леопардовим принтом.

Байкерські черевики

Loewe

Hermes

Miu Miu

Уже декілька сезонів поспіль байкерські черевики перебувають у переліку найтрендовіщих позицій. Це надійна ставка, яка буде тільки зростати. Джинсова спідниця стане ідеальною парою до такого взуття — чудове комбо для осінніх днів.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE